Ar kada nors sužinosime, ar Dievas egzistuoja?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Niemand 2017-02-06 19:10
Fašizmas ir marksizmas yra krikščionybės atmainos, tik fašizmas tiesiogiai remiasi krikščionybe, o marksizmas - kopijuoja. Islamas/šariatas yra krikščionybės atmaina, tam tikra prasme sekta, tik labai didelė, ar, jei labiau patinka, antstatas ant krikščionybės. Toteminiai tabu nežinau, kokį ryšį turi su aukščiau išvardintais... Šamanizmas yra labai tolerantiška religijų grupė, nes kiekvienas šamanas žino, kad pas kiekvieną savo dvasios, ir nebando versti kažko gyventi pagal savo supratimą.
kernel_panikuoja 2017-02-06 19:23
Kad as nejuokavau pries tai - veikiausiai apsiputes zole skaitai foruma, jei tau viskas juokinga ir smailus delioji po kiekvienu savo teiginiu, kaip kokia paaugle mergaite... Nepatiko, nes rasei napagarbiai kitam nariui, ji izeidinejai ir jam grasinai. Del to tai ir paminejau, nes visokius chamus ir morales degradus reikia viesint ir tiek. Vienoje temoje kazka gaidziu ir debilu vadini, o kitoje tikiesi, kad kazkas tavo nuomone laikys verta demesio?... Tavo intelekto departamento nereikia su niekuo lygint - savo zinutese pats painiojiesi tarp dekriminalizacijos ir legalizavimo, bei legalizavimo tipu, net neminint kit utavo nusisnekejimu. Savo rasliava pats "deklaravai" ta lygi ne itin auksta ir tiek. Nematau prasmes daugiau leistis i snekas su tavim. Dedu ignora ir tiek. Parukyk zoles, pailsek. Man asmeniskai narkomanai netrukdo
Niemand 2017-02-06 19:25
Neteko kažkaip matyti tokių straipsnių šiaip vidutinis tikintysis retai būna bent bibliją perskaitęs, nebent adaptuotą, kur jau ten Dostojevskis, Getė ir Homeras
Profesorius :) 2017-02-07 17:41
kernel_panikuoja. tai sakai tik apsiputes zmogus gali delioti smailus? o gal as esu labai linksmas? arba man tiesiog patinka tie smailai tai ir dedu? ziurek va dar kelis padesiu --> tu cia pats susidariai tokia nuomone,kad man viskas labai juokinga nes numeciau keleta smailu....zinai kitu bendravimas gali but labai ivairus,bet matau ne tau tai suprast --> o pamates daug smailu nurasai ant narkomano ar paaugles meragites... va cia tu ir parodai savo "INTELEKTO DEPARTAMENTO" "DUOMENU BAZES"pajeguma. o man nepatiko kaip jis rase apie mane. tai? ir "grasinau" (cia labiau tiktu isreiskiau nuomone kaip ir jis) apie mano izeidima.... verki,kad kazka izeidziau,bet dabar pats mane ne itin graziai vadini...galiu tai priimti kaip izeidima? na as tikrai nesitikiu,kad cia mano nuomone bus verta demesio nes cia pilna "veteranu" kuriu nuomone yra "tiesa" ir kitu "tiesu" negali buti. ir tu vienas is ju "Tavo intelekto departamento nereikia su niekuo lygint - savo zinutese pats painiojiesi tarp dekriminalizacijos ir legalizavimo, bei legalizavimo tipu, net neminint kit utavo nusisnekejimu. Savo rasliava pats "deklaravai" ta lygi ne itin auksta ir tiek." parodyk mano nors viena zinute kur as buciau uzsimines,kad ja reik legalizuoti ar dekriminalizuoti? ir kokie tie mano pasiulyti legalizavimo tipai??????? nors viena ar tu su savo intelekto departamentu nesi pajegus pilnai suprasti kai kuriu isreikstu minciu? ir tuoj pat viska lygini prie savo neissivysciusio departamento lygio? dedi ignora nes buvai uzgautas? kodel tu cia man siulai parukyti zoles? skatini vartojima ar kaip? patikek as nepavarges. mane pavadinai narkomanu,kad kuo labiau pazemintum skaitytoju akivaizdoje? o jeigu ja legalizuotu? tai as jau nebuciau narkomanas? nes "valdzia" leido? ar tiesiog griebi uz siaudo? ar tai nera izeidimas is tavo puses? nors sakiai,kad as (chamas ir morales degradas) kuris izeide kita silpno proto zmogu pavadines ji "buduliu" kas puikiai nusako to asmens "tamsuma" bet tas zmogus nepasikuklina ir vadina mane narkomanu nes mano nuomone priestaravo jo nuomoniai tai yra "tiesai"... sakyk,o kokiam tu degradacijos lygyje? tas pats klausimas ir tau. tu pats cigaretes rukai? alkoholi vartoji? tu jautiesi alkoholiku? tave laikyti uz pijoka? ar tabako verga? kaip dabar su smailais? ne per daug? gal dar pora uzmest,kad nurasytum ant narkomano? ar paaugles mergaites? --> uzteks ar dar? --> ai tu gi ignora uzdejai
rwc 2017-02-08 17:20
, ką sumiksavai? Be smailikų ir minusavimų (po 15 per 10 minučių) dar ką nors sugebi? Turbūt didžius mokslus tam reikalui baigei.
Profesorius :) 2017-02-09 17:30
matau tau pliusiukai ir minusiukai yra labai aktualus net laika buvai nuemes specialiai tai dariau nes tikejausi,kad del to uzsiminsi turbut ir adminui del to paverkiai? valio tau verge! --> ( - + ) as nieko nesugebu nes esu nevykelis. ai minusus moku det pries tave jauciuosi visiskas "debilas" nes tu akinamai nustelbi,bet kokia mano minty su savo "PROTO" aura nes esi baiges VISUS mokslus.
AAA000 2017-02-09 21:22
tu tiesiog per mazai zinai apie vorus. yra voru rusys, kur moka skraidyt su savo voratinkliais panasiai kaip su parasiutu. ir buna sezonas kai prasideda voratinkliu migracija. aisku ne kiekvienais metais buna daug - skiriasi intensyvumas. gal apie menesi ar du tu voratinkliu buna pilna visur. matyt buvo palankos salygos. greiciausiai tiesiog ant tokio tipo voro uzsirovei - ir tiek. P.S. nors aisku gali pradet melstis arba istot i vegetaru sekta - tam cia jau gana logiska priezastis tas "voratinklio stebuklas"
AAA000 2017-02-09 22:01
tu nesupranti esmes. fizikai ar biologai turi apsibreze savo darzus ir nelenda uz savo darzo ribu. religiniai siuo atveju savo darzo neriboja. vegetarai irgi. va del to juos ir reikia kirst globaliu mastu visur ir visada o ne del to, kad pati religija ar vegetarizmas savaime kazkoks blogis. nei religija, nei vegetarizmas nera nei blogis, nei geris. cia tiesiog beprasmybe. bet kai idiotai savo beprasmybes pradeda taikyt neriboto darzo teritorijose - juos reikia nukirst. is karto. visus. cia aksioma kitaip tu tiesiog busi itrauktas pries savo nora i visokias religiniu ir vegetariniu darzu ekspansines kovas del erdves uzvaldymo... tapsi tiesiog pasyviu dalyviu. turesi eikvot savo resursus pasekmems salint. pagal mane cia tiesiog neefektyvu ir neracionalu. racionaliau salint problemos priezasti. jei pvz pabegeliu migracija isprovokavo religijos su savu sudinais dievais - reikia kirst religijas. o ne pasalpas moket religiniams pabegeliams ir gilint problema. as uz problemu racionalu sprendima.