Jei norite laimėti derybose ar diskusijose, turite žinoti labiausiai veikiantį įtikinėjimo metodą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

UTF16 2017-02-11 19:22
Tai nėra įtikinėjimo metodas, o būtent prašymas, šiuo atveju įsigilinti į priešingą poziciją. Galiu aiškinti, kiek tik noriu, kaip aš būtent priėjau prie savo išvados, bet jei kita pusė į tai rimtai nežiūri ir net neketina, nebus jokio „įtikinėjimo“, bus tik ginčas.
Algucis R 2017-02-11 19:47
Tokie straipsniai reiktų duot skaityt įvairiems fanatikams, kad ir "konservatnykams". Tik jie nesukurti to suprast, vis tiek kaltins kažkokį Karbauskį arba Maskvą.
AAA000 2017-02-11 20:25
staipsny neskiria elementariu dalyku. derybos yra tik poziciju suderinimas. iki priimtino varianto. o diskusija gali but ir del poziciju suderinimo - bet gali but ir del teisingo poziurio. antru atveju jokiu "priesingu" poziciju nebuna. buna tik teisingas isaiskinimas(paaiskinimas) arba ne(nepakankamai teisingas). siuo antru atveju reikia ieskot teisingiausio poziurio, o ne derint kompromisus. itikinejimo metodai, taikomi antru atveju yra tiesiog atviras apgaudinejimas. tai pasidaro tik siekimas primest neteisinga (iskreipta) poziuri. kvailiams tai gal but ir priimtina - protingiems tikrai ne