Malšinti alkį galima tikrai ne bet kuo: 6 produktai, kurie neturėtų atsidurti jūsų tuščiame skrandyje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2017-02-17 13:23
Jei suvalgau bananą arba išgeriu kokio sauso vyno ant tuščio skradžio, jausmas kaip būčiau prarijęs karštą akmenį ir lyg kas spaustu skrandį su nematomom rankom, bet jei ant viršaus obuolį suvalgau praeina, matyt kažkas su Ph susiję. O kavą iš bėdos galima gerti ant tuščio skrandžio, bet tik su saldumynais, arba su cukrum, kad skrandis turėtu ką virškinti, nes nuo kavos sukatyvėja skrandžio darbas ir kad rųgštys neėstu pačio skrandžio, bent jau taip sakė tas daktras iš LRT, neturiu pagrindio juo netikėti šiuo atveju.
vanduo4 2017-02-18 15:06
- Dėl pieno (kelia rūgštis), banaų ("raižo" skrandį) ir kavos (nemalonus jausmas), marinuotos pupelės (visi marinatai nėra gerai) visiškai sutinku, bet dėl arbatos? - Gal čia dar svarbu kokia arbata? Jeigu gersi juodą ir stiprią, tai tas pats kaip išgerti kavos, bet jeigu liepukų arba erškėtrožių su medumi - tai tikra atgaiva; - O kaip dėl proteino papildų, kuriuos naudoja dauguma sportininkų? Juk jie gražina sotumo jausmą ri atseit nenaudoja organizmo resursų?!! Taip saugoma "masė" - O kas sveika ant tuščio skrandžio? Sausa duona? O kaip dėl pusryčių ant tuščio skrandžio duona su sviestu, sūriu ir arbata? Gal tik košes valgyti?
Endless Nameless 2017-02-20 18:57
Pienas jokių rūgščių nekelia, atvirkščiai rekomenduojamas kaip priemonė kuri šarmintų skrandžio turinį kai pakyla rėmuo. Daug metų valgau bananus ne kaip desertą, o kaip užkandį kai išalkstu, tad vartoju "ant tuščio" ir niekad jokių sunkumų ar raižiojimų nejaučiau. Straipsnio teiginį "didina širdies ir kraujagyslių ligų riziką" kas nors laiko rimtu? Kuo ta rizika matuojama, cukraus kiekiu esančiu banane? Nesuprantu kam tokį š čia viešint. P.s asmeniškai "ant tuščio" blogai eidavo tik stiprieji ir karts nuo karto roltono bomžpakai.