Prasideda neaiškumų periodas su be paliovos augančia JAV skola: kaip bus toliau ir ką galima padaryti?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2017-03-17 15:49
Genijumi būti nereikia, kad sugebėti rasti priežastis bei pasekmes. Genijumi būti nereika ir norint išmokti valdyti asmeninius finansus bei suprasti, viešųjų finansų valdymo bazinius dalykus. Bet žinoma, kažkam savo srities išmanymas yra genialumas. Aš tai laikau tik vidutinio lygio kvalifikacija.
sub 2017-03-17 16:42
Dar kyla tokie klausimai? Nereikia būti genijum, kad suprast už ką balsuoti. Reikia domėtis, o ne partijų rinkiminius klipus žiūrėt.
immortallt 2017-03-18 10:41
Kai žiūri į pažadus ir lozungus, bet nesugeba atskirti žmogų, kuris supranta ką kalba, ir tiesiog pažaduko, ar šiaip psichiškai ne visai sveiko... Tai kaip jis gali žinoti už ką balsuoti? Po galais, tokie mano, kad Kubilius pasaulyje krizę sukėlė, kad Kubilius ir Kirkilą privertė sudaryti deficitinį biudžetą, kuriam trūks antrątiek pinigų.
AAA000 2017-03-18 12:26
Kubiliaus myletojas prabilo Simasius galbut ir tvarkosi neblogai, as kai ne vilnietis - nelabai man idomu. As atstovauju tai Lietuvos daliai, kur uz Vilniaus ribu, man tesvarbu tik kad Simasius nekenktu Lietuvai Vilniaus geroves saskaita Bet jau Kubilius tai isvis nieko nenuveike naudingo. Energetines aferas tik suko ir naujus monopolius ivedinejo, kol galutinai uzkniso visus eilinius balsuotojus. Tokius politikus isvis reikia sodint. Sekanciai pilnai kadencijai. Privalomu budu. Su visais pavaldiniais, dalyvavusiais valstybes valdyme. Uz nesugebejima dirbt. Kas ten ka griove ar negriove - cia durniams muilo operos. O vat, kad Kubilius nedirbo - cia statistinis faktas - ka rodo emigracijos ir visuomenes nuskurdimo mastai. O rinkt reikia kurie sugeba kelt ekonomika, o ne kurie tik protingi ar kvalifikuoti. Kvalifikacija ar astrus protas neuztikrina - kad isrinktas veikejas kazka dirbs. O ivedinet sankcijas ir baudas kiekvienas durnius gali. Del JAV skolu - ko jus cia pergyvenat? Jie skolinasi doleriais, kuriuos patys ir spausdina Cia isvis nuline skola. Tokia skola ismoket gali bet kuriuo momentu. Kalba eina tik apie tai, kad tokiu atveju butu ziaurus dolerio nuvertejimas ir ekonomines itakos pasaulyje praradimas, ko amerikieciai nemanau kad nori. Bet uztat vatnykai toki skolos apmokejima svestu kai pergales diena .