Atominiu laikrodžiu pasiektas laiko reliatyvumo matavimo tikslumo rekordas vėl gelbsti Einšteiną, bet fizikų nedžiugina

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Eič 2017-03-23 20:02
O tai kaip turėjo nudžiuginti? Ar čia kažką praleidau?
Instruktorius 2017-03-23 20:59
Tai , ... Niutono teorijas praktiskai igivendinom tik po 300 metu... cia as apie raketas kurios kyla ir leidziasi pagal jo aprasytus desnius.... o Einsteino tada darbus, turbut kol suprasim reikes laukti 200 metu.... dar.... O ar yra sendien toks bent pretendentas i siu dvieju , vieta? kaip sakoma kiekvienas amzius savo legenda turi. Man atrodo is tiek zmoniu zemeje kiek yra dabar, turi, buti vienas kuris visa sita surinktu ir issprestu. Ar cia jau reikia kurti dirbtini intelekta tokiems straipsio klausimams spresti?
punktyras 2017-03-23 21:34
Nudžiuginti – pažeisti Lorentzo invariantiškumą ir pateikti naujų minčių kvantinei gravitacijai, tamsiajai energijai ir materijai.
ktm 2017-03-23 22:06
[quote="Instruktorius"]Tai , ... Niutono teorijas praktiskai igivendinom tik po 300 metu... cia as apie raketas kurios kyla ir leidziasi pagal jo aprasytus desnius.... o Einsteino tada darbus, turbut kol suprasim reikes laukti 200 metu.... dar.... O ar yra sendien toks bent pretendentas i siu dvieju , vieta? kaip sakoma kiekvienas amzius savo legenda turi. Man atrodo is tiek zmoniu zemeje kiek yra dabar, turi, buti vienas kuris visa sita surinktu ir issprestu. Ar cia jau reikia kurti dirbtini intelekta tokiems straipsio klausimams spresti Jei cia tik naujos idejos klausimas,manau tokiu atsiras,kad ir po keliu simtu metu. O jeigu musu mokslas suklydo kazkur, patikrint viska is naujo gales DI ar kvantine kompiuterija...kazkada