Pasaulį šokiravęs sprendimas: Vakaruose eilinė bendruomenė, Rusijoje - teroristai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2017-04-25 15:36
- Jehovos liudytojai yra smegenis plaunanti sekta. - Jeigu Krikščioniškoje bažnyčioje tiesiog meldžiasi pagal šv. Raštą ir vėliau kunigas skleidžia savo siaurą pasaulėžiūrą, tu gali tai priimti arba atmesti; - Deja Jahovos susitikimuose vykdomas labai gerai psichologiškai surežisuotas smegenų plovimas - aplinka surežisuojama taip, kad kiekvienas individas tarsi pakeliamas į dar iki šiol nebūtą pagarbos ir svarbumo lygmenį. Ir čia jau nėra laisvo pasirinkimo, jeigu tu esi silpnesnė asmenybė, ta aplinka tiesiog emociškai kerta per smegenis; - Kai palygini psichūškės gydytojų elgesį su pacientais, Jahovos pamaldose yra labai daug panašumų. - Tai ne religinė organizacija - tai sekta, apgaule įtakojanti žmonių sprendimus. Jie ima absoliučiai dominuojančią poziciją žmogaus atžvilgiu, palikdama jam tik pasekėjo kelią. - Tai psichologinės prievartos, o ne laisvo pasirinkimo organizacija.
Kilgoras Trautas 2017-04-25 17:07
uždrausti, viską uždrausti, vyną, alų, taboke, pistis, porno, degtine, žolę, bažnyčia uždrausti, uždrausti, uždrausti! O visus pankus ir durnius į psichuškę! :sarcazm:
vanduo4 2017-04-25 18:23
- Ane. Na o kaip tas "mėlynasis banginis", kuris dabar plinta tarp vaikų ir verčia juos nusižudyti? - Jahova fiziškai nežudo, tik psichologiškai žmogų padaro priklausomu ir jį melžia finansiškai. - O tai gal tada įteisinkim: nusikaltimus, heroiną, nepaklusimą viešai tvarkai, terprizmą, akis už akį principą ir pan. - Tegyvuoja laisvė> Deja ta laisvė be teisių ir pareigų kompromiso, neegzistuoja. :sarcazm:
manciukaz 2017-04-25 18:48
Pilnai sutinku buvo ir prie manes prisikabinusios kol biciuks pikc duru neatidare D
kiesza 2017-04-25 21:34
Ar norite sužinoti kodėl Dievas numirė už mūsų nuodėmes ? Toks gailesti apima, kad net retai beįstengiu išrėžt: Eiktu na*ui
kestutisz 2017-04-25 21:50
Iš principo visos religijos yra tokios, tik "jaunos" religijos neturi prabangos augti šimtmečiais, joms reikia surinkti vartotojų bazę greitai ir tam reikia taikyti visas įmanomas priemones. Tradicinio būdo - kardu - krikštyt dabar negalima, vilnoniai marškiniai irgi nevaliuta, lieka tik psichologiniai triukai. O dėl smegenų plovimo - o kaip dar pavadinti vaikų tampymą į tradicinę bažnyčią, tikybos pamokas ir junkymą į ceremonija, už kurias būtina paaukoti? O jei į temą, apie šalį, tai viskas paprasčiau - matyt su jais nepavyko sutarti kaip stačiatikių vyresniais, kad jie besąlygiškai paklustų naujojo caro valdžiai ir tiek. Gi visas jų tradicinis tikėjimas nuo bazinio skiriasi iš esmės tik aukščiausios vadovybės pavaldumu, toje šalyje iš principo negali būti kažkas pavaldus ne carui, o kažkam kažkur užsienyje (vatikanui ar kokiam jehovistų cetrui kur nors JAV)
shift 2017-04-26 00:03
Nors ir nemėgstu aš tų jehovistų, bet Rusijoje yra ir žalingesnių ydų. Visokie ekstrasensai, magai ir būrėjos atbukina žmones nepalyginamai labiau. Jehovos liudytojų "centras" yra JAV, matyt, putinistanas pajuto, kad čia gali būti kasamasi po caro pamatais, juk kas žino, gal kokie CŽV "apaštalai" čia demokratiją skelbia. )
liutass 2017-04-26 11:00
O tai kodėl už ekstremizmą neuždaro jokių TV shopų, kurie pardavinėja(sunkia pinigus) ir plauna smegenis, kad labai blogas daiktas yra geras?
Niemand 2017-04-26 11:14
Visi šamanai užsiiminėja smegenų plovimu, koks skirtumas, kokia pakraipa - katalikų, jehovistų ar "neo pagonių". Kiek man žinoma, jehovistai tarp teroristų nebuvo pastebėti, o vat pvz., katalikai yra atsižymėję: https://web.archive.org/web/20121019164 ... ng.priest/
Aidas 2017-04-26 11:38
O stai taikus ne ekstremistas. Galite daug jo roliku paziuret, pasijuoksit. Negirdejau, kad butu kur uzdarytas. https://www.youtube.com/watch?v=mLFD3ovAmLk https://www.youtube.com/watch?v=FuUtbIZ2Gac
Aidas 2017-04-26 11:51
Gala paklausykit. https://www.youtube.com/watch?v=FuUtbIZ2Gac