7 skandalingiausi istorijos popiežiai: pedofilijos pateisinimas ir seksas su savo paties seserimi

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2017-05-08 15:33
Kuo geriau žinai istoriją, tuo sunkiau suprasti bažnyčios tiesas..
Audrius 2017-05-08 16:24
Pagelbesiu: Per amzius baznycioj maza grupele zmoniu turi didziule (realiai apsoliucia, nes jokiu saugikliu nera) galia, turtus ir autoriteta. Todel kaip ir visur kitur-valdzia korumpuoja, apsoliuti valdzia-apsoliuciai korumpuoja. Baznycios atveju, dar plius imaisom visus celebato marazmus ir gausim issigimusia, moraliskai pasenuse ir, issivysciusiame pasaulyje jau senai bet kokia reiksme praraduse, institucija, kuri, bet kokiais budais, bando isslaikyt savo svarba. Is to isplaukiai pedofilijos dankstymai ir kitos nesamones. Amen.
Arns 2017-05-08 18:43
ieškojimas dabartyje visiškai beprasmis darbas. Dabar viskas daroma dėl pinigų ir įtakos. Nemenkinu dabartinio popiežiaus, kuris tikrai atrodo neblogas vyrukas, tačiau jis ir pats suvokia ką daro. Tikinčių mažėja, kunigų įtaka menksta, popiežius tampa labiau kaip modernių laikų pop princu važinėjantčiu po pasaulį nei dvasinių reikalų vadovą. Tai esamos sistemos restauracija iki jos neišmestu nei tikėjimas tuo kas pasakyta.
Arthuras 2017-05-08 23:26
Mokyklose ne apie gėjų nuodėmes reikia pasakot iš neaiškių šaltinių, o tiesiog istorinius faktus apie katalikybę ar visą krikščionybę...