Pasaulis jau kovoja su sekso trūkumo problema - 5 veiksniai, kurie ją sukėlė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

rimka 2017-06-03 13:15
6. Feminizmas ir jo keliamos problemos. Kaip kurie vyrai galvoja kad nebeapsimoka susigadinti savo gyvenimo vien dėl lytinio potraukio patenkinimo, nes susidėdamas su moterimi daugiau prarandi negu gauni.
vanduo4 2017-06-03 16:21
- 1. Sekso ne per mažai, jo perdaug; 2. visuomenės iškelti aukštesni reikalavimai standartinį seksą sumaterialina, todėl jis tiesiog nepopuliarus, o ne jo trūkumas; 3. liberalusis pasaulis visus suvienodina, o va sekso metu vienas turi užimti "vergo" pozicija. Na nafiga tampyti tą gumą jeigu internetas pilnas visko ir net daugiau? 4. žmonės persisunkę viskuo, tad tas seksas dažnai tėra vulgarus, gamyklinis štampavimas, kažkoks egoistinis savo poreikių tenkinimas. Asmeninė internetinė fantazija daug patraukliau. 5. Pornografija - tai ne liga, tai išsigelbėjimas nuo tų susireikšminusių, silikoninių asmenybių arba negebėjimo iš partnerio gauti tai ko tau reikia, o ne kaip rodo per TV; 6. Mes nebemokame būti tiesiog paprasti ir tiek, mus nuo mažens mokino planuoti ir turėti gyvenime tikslą, bet niekas nepasakė kaip? Taip kad arba dabar arba eik nafik - mes juk esame lygūs ar ne?
jordanbn2 2017-06-04 09:14
Drauge ar zmona pries 30 metu zinojo kad vyrui reikia sekso ir del to nedare problemos. Tai ir sekso buvo uztektinai. Vyrai dievino savo moteris. Bet feminizmas viska iskraipe. Judejimas neduokim kai nenorim nes tai mus zemina ir tai tipo prievarta naudojant moralini spaudima. Toks poziuris aiskiai veda prie skyrybu. Tiksliau prie neistikimybes, o veliau skyrybu. Ir kitaip negali buti. Nes moters vidutinis poreikis 2 kartai per savaite. Tai reikskia kad mazdaug 25 moterims is 100 sekso reikia is viso retai karta i menesi arba visai nereikia. Ir jos is esmes visaip skatinamos juo neuzsiimti. Na kaip supratau dabar vel moteru iniciatyva jau naujas judejimas tipo uzsiimkit. Nieko nauja, iprasti moteriski nelogiskumai, pareiskimai priestaraujantys vieni kitiems