Ar žinote, kodėl smegenų ląstelės žūva ir koks paprasčiausias būdas jas apsaugoti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2017-06-09 15:56
- Kryžiažodžiai praturtina žodyną, susipažįsti su naujomis kryžiažodžių sistemomis. Kai kurių aš net nežinau kaip jos veikia ir nuo ko pradėti; - Visgi kryžiažodžiai bukina, kadangi ten tereikia žinoti, o ne analizuoti. O žino šiais laikais google. - Beje visiškai neteisingas teiginys, kad kryžiažodžiai skatina informacijos paieškas - didina smalsumą. Na taip kiekybiškai žinosi daug žodžių, na ir kas iš to? Tikrieji smegenų lavintojai yra kryžiažodžių kūrėjai. - smegenys kaip ir raumenys - nenaudojamos sunyksta.
Jap 2017-06-09 17:00
prie ko cia bukinimas. apie tai net nebuvo kalbos. ieskai klauciu lygioje vietoje. ieskojimas gogleje viena, antra karta padeda smegenims isisavinti nauja informacija ir dar begale kitos kuri sutinkama pakeliui bei kurti optimizacinius metodus siaurinant informacijos paieskas. kur cia bukumas? tikrieji kryziazodziu kurejai yra programos. laikai kai kryziazodzius kure ant kelenu prie spingsules senai praejo. Kas liecia zodziu kieki, tai vel prisapnuota isvada. pagal tave daugybes zodziu, ju sinonimu, antonimu ir panasiai zinojimas nedaro jokios itakos minciu destymui ir sakiniu turiningumui?
vanduo4 2017-06-10 03:18
kryžiažodžiai vysto šablonišką mąstymą, lygiai kaip raumenų grupės - kurias labiau treniruosi, tos labiau augs.
Jap 2017-06-11 09:47
to vanduo4 is tavo minciu matosi, kad nei sprendei tu kriziazodziu masiskai, nei zinai kaip ieskoti informacijos. visas tavo supratimas, tai nueiti i gogle ir perrasyti atsakyma. vograuti ir isvedzioti sioje temoje galima begalo, nes vieni mato jiems patinkancias psichologu ir mokslininku isvadas, o kiti kitas
vanduo4 2017-06-11 16:19
O kaip tu ieškai informacijos be google? Gal išduosi paslaptį? Google yra genialus sprendimas. Visgi tai kiekybinė, bet ne kokybinė paieškos sistema.
Jap 2017-06-13 21:46
kazkokia beprasmiska diskusija su tavimi. bandymas paaiskinti aklam kas yra spalvos. neturedamas kryziazodziu sprendimo patirties bandai teigti ir daryti isvadas. jei pats nespranti savo tokios padeties kkvailumo, tai nera ka ir diskutuoti toliau.