Unikali situacija: pingvinai aptiko du gėjus savo tarpe ir greitai ėmėsi veiksmų, kaip išspręsti šią problemą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lindemann 2017-06-19 13:31
Labiausiai stebina ne pingvinai gėjai, LGBT kišimasis. Pingvinai zoologijos sodo nuosavybė, ka jie nori, tą daro, gali net kepsnį išsikepti iš pingvino gėjaus. Tačiau tai padarius, turbūt labiausiai pasipiktinimas kiltų ne dėl to, jog nuskriaustas vargšas pingvinas, bet dėl to, jog nuskriaustas pingvinas buvo gėjus Vakarų liberalistinis idijotiškumas visu gražumu.
sabotan 2017-06-19 19:37
O kur tu matai ta LGBT ? Isties tai yra nesamone, tegul patys pingvinai aiskinasi. Tai reiketu visus pingvinus atskirti, nes ne vien gejai pingvinai nori pingviniuku, nori ir poros kurios negali tureti pingviniuku iseina ir juos is grupes pasalinti. Žmonem maziau reiketu kistis ir tiek
lindemann 2017-06-19 20:45
"Kartą Vokietijos zoologijos sodas sukėlė lygių teisių grupių pasipiktinimą"
sabotan 2017-06-19 22:09
Tai nera LGBT atsipeikek . Tai valstybine organizacija kurisi galima skustis del teisiu pazeidimo.
Skeptikas 2017-06-20 00:00
Ar su ta "organizacija" nėra kaip su mūsų "Lietuvos laisvosios rinkos institutu", kuris yra toks laisvas kaip ir jo vyr. ekspertė Kaetana Leontjeva vieno iš "Vilniaus Prekybos" (geriau žinomos "Maxima" vardu) savininkų Nerijus Numavičius žmona. Taip pat kitos žymios nevyriausybinės organizacijos: "Žmogaus teisių stebėjimo institutas", "Lygių galimybių plėtros centras", kurios kiekvieną dieną mus daro lygesniais ir užperka vieną kitą straipsniuką apie tai, kaip gera būti homo/bi ar pačiam nesuprantant kas po galų esi... Tačiau kaip ir gyvulių ūkyje visi gyvuliai yra lygūs, bet kai kurie gyvuliai yra lygesni už kitus.
Andraika 2017-06-20 06:52
Tuos normalius pingvinus pažangūs politikai turėjo pasmerkt ar net patraukt baudžiamojon atsakomybėn už diskriminaciją.
lindemann 2017-06-20 08:56
Koks skirtumas kurios lygių teisių grupės pasipiktino, pati LGBT, ar kokia LGBTIQ, kadangi nėra aiškiai įvardijama (valstybinė ar ne, čia jau pats bandai išburti). Atvejis: http://www.ign.com/boards/threads/germa ... 250649483/ "Gay rights activists held a small demonstration in front of the zoo, waving a rainbow flag and decrying the zookeepers for standing in the way of love." "This is like in the dark middle ages, forcibly making a creature sexually re-orient itself by tearing its partner from its side," The German Herald quoted one protester as saying. Others said they worried that what's happened to the birds could one day happen to humans as well." LOL Esmė tame, kokio velnio jiems kištis į privatų verslą. Zoologijos sodui kažkaip reikia pratęsti pingvinų giminę, kad lankytojams būtų į ką spoksoti. Ir išvis visi gyvūnai turėtų gyventi laisvėje ir ten rinktis su kuo bendrauti.
audriusn 2017-06-21 09:23
Liberastai ras bet kokia proga pasitrigerint.
UTF16 2017-06-21 10:44
Teisę kištis į privatų verslą paprastai suteikia įstatymai, kurie taip pat suteikia teisę kurti štai tokį verslą, kur galima su pingvinais daryti, ką tik širdis geidžia. Negi sakysi, kad tavo teisė kištis (t. y. reikšti nuomonę) yra prastesnė už tavo teisę kurti privatų verslą?
UTF16 2017-06-21 10:52
Tokias nesąmones paprastai rašo žmonės, kurie, savaime suprantama, visą tą lygybę turi. Reikalauja nerašyti straipsniukų, nes jiems paskui tenka į juos reaguoti ir atsakinėti, o tai yra labai nepatogu.