Revoliuciniu metodu vadintas ir daugiausiai vilčių teikęs vėžio gydymo būdas pristabdytas, mirus pacientui (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

T 2017-09-07 19:02
Bet ir kaina gydymo, net gali siekti daugiau pusė milijono. Dar ir sergančių bus ne vienas. Manau joks Rytų Europos socialinis draudimas tokių išlaidų neatlaikys.
punktyras 2017-09-07 20:44
Luktelės, kol atpigs. Be to, ne viena kompanija tuo užsiima, tai skirtingose rinkose galės būti skirtingi žaidėjai. Kaip bebūtų, išradimas puikus, nors kelias sunkus.
AAA000 2017-09-08 00:09
tai cia ir bando pigint, perdarant brangu pritaikyta individualiai gydyma i masini gydyma. manau nuejo neteisingu keliu. pigint reikia pati modifikavimo metoda ir kaupt individualiu perdarymu baze. tyrinet ieskant galbut kazkas sutampa. o jie kazkaip galvojo prasisukt, kad perdarines pasirinktinai, ka isisavino bent viena karta ir paskui "visiems tiks" vos ne savaime ileido vienam savanoriui matyt - ir uzsilenke bandomasis triusis nuo suchalturintos metodikos mazdaug tikisi kad augins kazkokias klonuotas melziamas karves (siuo atveju zmones), atrenkant kuriems suveike, ir is ju kraujo daliu gamins "universalu" produkta. panasiai pvz gamina serumus nuo gyvaciu ikandimo, tik naudoja gyvus arklius. uznuodija banda arkliu, ir paskui nuleidineja krauja is isgyvenusiu. bet cia manau ne tas atvejis, kad taip garantuotai suveiktu. cia reikia kad limfocitai kovotu su konkrecia vezio rusim, o ne kazkokiu neaiskiu "tipiniu-sabloniniu" vezio lasteliu ar "panasiu i vezine lastele" modeliu. matyt tas ju "universalus" vaistas ir dar sveikas paciento lasteles uzpuole reiketu galbut kurt koki nors patikrinimo metoda - pvz ispjaut is paciento mesos gabala su veziu, kazkaip pajungt ant gyvybes palaikymo sistemos ir pirma ant to gabalo pabandyt vaista. tik tada jau suleidinet gyvam ligoniui dabar iskart isbando loterijos principu, mazdaug mes kazka ten "atpiginom" - nezinom ar pasiseke - davai bandom ant triusiu - nes gal veiks . o juk taip pasveikt neaiskus sansai visiskai...
Skija 2017-09-08 10:13
AAA000 na tu tikrai viska geriau supranti uz kruva mokslininku, baigusiu kruva mokslu, ir istyrinejusiu zmogaus kuna iki mikro gal net nano dydzio. O mirtis nuo tyrimu yra neatsiejama. Jeigu ne mirtys ir bandinmai, to ka turime dabar, tikrai neturetume. Nuiminetumem skalpa, kad temp. numust.