Pačios pavojingiausios priklausomybę sukeliančios medžiagos: kad ir ką kas sakytų, tokių dalykų geriau niekada nevartoti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

augo.girioj 2017-10-15 13:59
Niu niu niu! LSD niekada nevartokit ir net negalvokit apie tai. Išlysit iš savo suvokimo rėmų ir išsigąsit patys savęs, pamesit savo silpnus protus ir norėsit nusižudyt. O tuo tarpu mokslo elitas, išradėjai. vis dažniau pasikinko šį sąmonę praplečiantį stimuliantą. "Numerous studies have found no evidence of chromosomal damage or developmental defects in humans. However, in mice, LSD administered during pregnancy did cause some developmental damage at extraordinarily high doses (up to 500 µg/kg). [6] There have been no documented deaths from LSD overdoses in humans. Even while “supra-heroic” doses can be dangerous, the risk of death or serious harm is still minimal for healthy individuals. There’s one report of eight people who had between 1000-7000 µg of LSD per 100 mL of blood plasma (that’s an extremely high concentration) from snorting LSD after mistaking it for cocaine. They suffered comatose states, hyperthermia, vomiting, light gastric bleeding, and respiratory problems, but all of them eventually recovered with hospital treatment and without any residual effects."
Nerkus 2017-10-15 22:41
Apie LSD esu skaitęs, kad jį dar vadina snaudžiančiu drakonu, būna atvejų, kad jis pradeda veikti po 2-3 dienų. Dar nėra paminėtas krekas. Jis yra kokaino atmaina ir turbūt gali konkuruoti su heroinu kuris sukelia greitesnę priklausomybę.
Talkatif 2017-10-16 09:53
Kažkoks kratinis beleko apie beleką. Turbūt rašytoją darbe apsiuosčiusį redaktorius pagavo ir liepę už bausmę parašyt rašinėlį apie baubą. Ar pats redaktorius buvo kur pareigūnų prigautas ir susitarė kaltę išsipirkti rašinėliu. Ryškiai TV3 pajamos krito, kad nuo kokso persimetė ant jo surogatų.
polekas 2017-10-16 12:18
Pasigilinom žinias apie narkotines medžiagas, reikės pasiteiraut pas vietinį dealer'į, ką jis turi pasiūlyti.
ka.ka 2017-10-17 15:47
LSD išviso neturi jokio šalutinio poveikio. LSD jums praplės vaizduote, pasikeis pasaulėžiūrą. Ir gal pagaliau suprasite, kad ne visada yra tiesa, ką rašo žiniasklaidos.