Ar tiesa, kad nuo labai dažno sekso moterys „laisvėja“? Moterų sveikatos specialistės komentaras (N-18)  (1)

Egzistuoja kelios tiesos, kurių užginčyti nedrįsta niekas: riešutų sviestas puikiai dera su uogiene, saulėtą dieną pasivažinėjimas dviračiu yra puiki mintis, seksualinė sausra gali užklupti bet ką. Kalbant apie pastarąją, tikriausiai esate girdėję, jog ilgą laiką praleidus vienai, jūsų makštis atgauna įprastą formą ir tvirtumą bei stangrumą. Bet are tai tiesa?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekspertai teigia, kad tai nėra tiesa. „Daugelis žmonių klysta manydami, kad rečiau besimylinčių moterų makštys yra standžios, o tų, kurios seksu mėgaujasi dažniau, lytiniai organai yra laisvesni. Taip galvoti yra visiškai klaidinga“, – sakė moterų sveikatos specialistė Jenifer Wider.

Iš tikrųjų, makšties raumenys yra elastingi. Pasak specialistės, po lytinio akto jie sugrįžta į pirminę padėtį. Tačiau yra du atvejai, kuomet jūsų makštis ilgam laikui pakeičia formą. Pirmasis jų – po gimdymo.

„Kai kurie atlikti tyrimai atskleidė, jog po natūralaus gimdymo kai kuriais atvejais reikia net 6 mėnesių, kad makštis ir jos raumenys sugrįžtų į įprastą padėtį“, – pridūrė J.Wider.

Kitas atvejis, kuomet keičiasi lytinų organų forma ir laisvumas, yra senstant pačiam žmogui.

„Senstant moterims, sumažėja jų hormonų kiekis organizme, o tai reiškia, jog makšties sienelės suplonėja ir tampa nebe tokios elastingos. Gera žinia ta, kad raumenys gali būti sustiprinti. Kad ir kokio amžiaus būtų moteris, jei ji nori turėti tvirtą ir stiprią makštį, reikia atlikti Kegelio pratimus“, – sakė J.Wider.

Jei jums atrodo, kad sekso metu jūsų lytiniai organai, o ypač jų raumenys, yra tvirti, tai ne dėl to, kad kurį laiką miegamajame karaliavote viena. „Gali būti, kad jūs nesate tinkamai sujaudinta, tad reikia dar šiek tiek pasiglamonėti, kol atsipalaiduosite“, – užbaigė specialistė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(22)
(14)
(8)

Komentarai (1)