Kiek kalorijų turi sperma ir kiti faktai apie vyro kūną, kurių dauguma moterų nežino  (1)

Nuogas moters kūnas tapomas, fotografuojamas, piešiamas, analizuojamas, demonstruojamas, kur tik įmanoma. Todėl galima pasakyti, kad apie jį jokių paslapčių nebeliko. Užtat vyro kūnas tarsi lieka užmirštas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyriškas organizmas skiriasi nuo moterų. Moterims verta sužinoti kai kuriuos faktus, kad galėtų geriau suprasti priešingą lytį, o vyrams – kad geriau pažintų save. Vyrų kūnai yra labai skirtingi, todėl nereikėtų apie knygą spręsti iš jos viršelio

Dešimt įdomiausių faktų apie vyro kūną

Psichologija

Vyrai kur kas sunkiau pakelia stresą nei moterys. Dėl to kaltas adrenalinas, kuris vyro organizme gaminasi dideliais kiekiais. Kad moteris galėtų emocionaliai išsikrauti, jai užtenka išsikalbėti su drauge ar išsiverkti, o vyrui reikia ką nors aprėkti ar primušti, tik tada jo organizmas nusiramina. Patarimas moterims: nupirkite mylimajam bokso kriaušę.

G taškas

Vyriška G taško zona kartais vadinama prostata. Ji yra šalia šlapimo pūslės ir šlaplės. Šią graikinio riešuto dydžio liauką galima stimuliuoti per analinį kanalą. Amerikiečių mokslininkai atliko tyrimus ir paskelbė, kad vyrai gali patirti orgazmą nuo prostatos stimuliavimo.

Jam taip pat reikia preliudijos

 

40-metį perkopusiems vyrams reikia skirti daugiau laiko preliudijai į seksą, kad pavyktų pakankamai susijaudinti, kitaip orgazmo gali nebūti. Pagal vienos garsios JAV firmos, gaminančios prezervatyvus, surengtus tyrimus, 20 proc. vyrų imituoja orgazmą.

Apie orgazmą

Vyriškas orgazmas vidutiniškai trunka 6 sekundes, o moteriškas – 23 sekundes.

Apie ką jie galvoja?

Ejakuliacijai galvos smegenys nereikalingos. Šituo reikalu užsiima nugaros smegenys.

Ilgis turi reikšmės?

Pagal mokslininkų tyrimus, vidutinis penio ilgis skiriasi priklausomai nuo tautybės. Pavyzdžiui, vidutinis vyro lytinio organo ilgis Korėjoje – 9,6 cm, Indijoje – 10,2 cm, Brazilijoje – 12,4 cm, Venesueloje – 12,6 cm, Didžiojoje Britanijoje – 12,9 cm, Europos žydų – 13,6 cm, Ispanijoje – 14 cm, Vokietijoje – 14,4 cm, Italijoje – 15 cm, Prancūzijoje – 16 cm. 

Rizikos zona

 

Užkietėję rūkoriai smarkiai rizikuoja: nuo rūkymo sumažėja penis. O gėrimai, į kuriuos vietoj cukraus dedama fruktozės (pavyzdžiui, kokakola), ardo penio kraujagyslių sieneles. Vyrui tikrai verta mesti rūkyti!

Jie visi skirtingi

Vyrų reprodukciniai organai nebūna vienodi. Kai kurių vyrų lytinis organas ramybės būsenos būna įspūdingo dydžio ir esant erekcijai padidėja nežymiai. Kitų vyrų peniai ramybės būsenos būna susitraukę, o susijaudinus smarkiai padidėja.

Miegas ir erekcija

Per miegus vyrui erekcija įvyksta maždaug po vieną kartą kas pusantros valandos ir ji nebūtinai būna susijusi su erotiniais sapnais. Neverta pykti ant vyro dėl naktinės erekcijos, kuri gali būti visai „nekalta“.

Kalorijos

Vyrų sperma susideda iš vandens, fruktozės, vertingųjų medžiagų (pavyzdžiui, vitamino C, kalcio, magnio) ir turi tik 5–7 kalorijas. Galima tvirtinti, jog sperma nėra kaloringa.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
Autoriai: Gražina Vasiliauskienė
(65)
(7)
(58)

Komentarai (1)