Tikra biomedicinos mokslų revoliucija? Trys studijos rodo, kad naujas gydymo būdas tiesiog triuškina bet kokios formos vėžį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lindemann 2017-11-09 17:24
Jau ne vienerius metus vis atsiranda kompanija, kuri paskelbia atradusi dar neregėtą proveržį vėžio gydyme, pirmieji pasaulyje ir t.t.. Kompanijos akcijos kyla į viršų, pritraukiami investuotojai. Po kurio laiko išsiaiškinama, jog tai tik fake news, tyrimų duomenys suklastoti, kompanija bankrotuoja, vadovai kas spėjo- jau išvykę į offshorus. O jei ir atsirastų proveržis vėžio gydyme, vargu ar tai taptų prieinama masėms. Bent jau tikrai ne iš karto, o po kelių dešimtmečių.
AAA000 2017-11-10 12:50
proverzis ir yra, nes ismoko genus karpyt ir mechanizma lasteliu nusizudymui kazkiek ivalde. kvaila butu neigt. cia tik siulo metodus ir visokias modifikacijas. peremtus globaliu atradimu proverziu. jei metodas nepasiteisina arba yra per brangus, dar nereiskia, kad visiskai nieko nepavyko vezio gydyme. ir kol nebus prieinama masems, tai nieko ir neuzdirbs milijonai kiseneje neuztikrina gydymo efektyvumo. milijonai teuztikrina tik pirmuma eileje ir visoki papildoma paslaugos ipokavimo slamsta.