Galvosūkis, kurį tikriausiai kada nors teks išspręsti - ką daryti su požemine Šiaurės Korėjos imperija?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2017-11-07 18:41
- Kalba apie tuos bunkerius man primena situaciją kai nusikaltėlis padarė nusikaltimą ir pasislėpė sklepe. Na kiek jis padarys tos žalos jeigu negalės veikti viešai? Tegul tik mažiausias aktyvumas ir tie bunkeriai bus demaskuoti; - Taip kad nereikia sureikšminti tų bunkerių. Jie naudingi tik tol kol karas nepralaimėtas, po karo visi bunkeriai bus išvalyti arba taip ir liks užmaskuoti su mumijomis viduje. Pvz.: Kaip gesinamas miško gaisras? Lokalizuojami židiniai (karo atveju "katilas") ir po vieną užgesinama. Tokiu būdu problema negali plėstis, nes atkertama nuo resursų.
manciukaz 2017-11-07 19:42
Bėda ta, kad kai kurie bunkeriai veda i pietu korėja ir jais galėtu būti pasiusti tūkstančiai šiauriečiu.. ir išvis ko jie lenda prie tos Š. Korėjos tegu gyvena jie kaip sau nori nei jie ka puls nei ka..tegu Jav galvoja kaip savo skolas vis didėjančias atiduot.. o P.Korėja karo mažiausiai nori https:// www.youtube.com/ watch?v=k-6mhq1ukSI jav tiesiog isako savo vasalinėm valstybėm pirkti ju ginklus..
sub 2017-11-08 09:14
Lygiai taip ir apie Rusiją buvo kalbama, nei ji puls ką nors nei ką. Pyst ir yra Krymas bei Doneckas. Ką dabar pasakysi?
Profesorius :) 2017-11-08 09:38
Amerikonu prezidentams patinka zaisti kara. Tai Trumpas ne isimtis. Ir visi tie karai buna suplanuoti JAV. Nes jos is ginklu prekybos gerai uzdirba. Ir aplamai be karo jiems sunku "kvepuot" Pasaulio "policininkas"... Manciukaz. O kam jie tas skolas atdidavines? Patys sau? ;DD idomu idomu. Tai va mes jau,kaip ir vasalai pirksim berots pora simtu nauju masineliu. Sub. Tiek JAV tiek Rusija pernelyg nesiskiria kas liecia nora plesti savo itaka bei zemelapio ribas. Tik rusai to neslepe nes Krym "nas" o amerikonai su savo invazijom i artimuosius rytus demokratijos ivedinet ir taip savo itaka plest. Ar ne taip?
Kirtis 2017-11-09 11:07
Sulyginimas švelniai tariant nevykęs. Visų pirma Rusija be karo beveik niekada nėra gyvenusi - pastoviai arba kariauja su kokia nors užsienio valstybe, arba viduje kokius nors neramumus kariuomenė malšina. Tai jau rusų kraujyje ir genuose turbūt įaugę. Krymas buvo užimtas todėl, kad dar truputis ir Ukraina būtų įstojusi į Europos sąjungą ir NATO, o tada rusus būtų išspyrę iš Juodosios jūros bazių, kurias jie laiko savo neginčytina nuosavybe ir net minties negali leisti, kad tai pasikeistų. Jie geriau iš bado dvės, bet neišsižadės galimybės kontroliuoti Juodąją jūrą - bent simboliškai, palaikydami savo bazes joje. O su Donecku vėlgi priežastis panaši - Rusijai reikia, kad Donecke vyktų neramumai ir ten būtų neaiški situacija: nei Rusija, nei Ukraina. Tam kad remiantis tuo, jog Ukrainoje nestabili padėtis ir vyksta regioninis karinis konfliktas, Ukraina negalėtų prisijungti nei prie NATO, nei prie Europos Sąjungos. Rusijai daug geriau laikyti Ukraną kaip buferinę zoną, nei leisti, kad NATO ribos visiškai priartėtų dar ir prie šitų sienų. Kitą vertus Šiaurės Korėja nors ir karo stovyje jau kelis dešimtmečius, realiai su niekuo nekariauja savo išorėje. O dėl to, kad skriaudžia žmones savo viduje, tai laikas nuo laiko amerikiečiai pagrūmoja jai pirštu dėl "bendros tvarkos" ir pamiršta, nes juos viskas tenkina, kol šiauriečiai nelenda lauk iš savo "karalystės" ar požeminės, ar kokia ji ten bebūtų. Todėl abi pusės greičiausiai taip ir grūmos viena kitai žodžiais, nes "taip reikia" savo statuso ir autoriteto palaikymui, bet nei vienai pusei nenaudinga veltis į peštynes ir to nedarys, nebent kita pusė padarytų kokią kiaulystę, kurios negalima būtų nutylėti, nepraradus "autoriteto".
HardAxe 2017-11-09 11:36
na nelabai turi pasirinkimo Šiaurės korėja pastauroju metu. Iki pasidarė atominį ginklą bet koks pakariavimas būtų buvęs savižudybė. Nors tikrai kažkur skaičiau apie visokius apšaudymus pietų korėjos pajėgų civilių. Ką daryt su bunkeriais? Atrasti tuos, kurie eina į Pietų Korėją, ir pastatyt automatinį kulkosvaidį tunelio gale. Tegu sau eina karo atveju. Dėl visa ko už kulkosvaidžio galima susandėliuoti kokias nuodingas medžiagas lengvai peršaunamuose konteineriuose.