Atsisakai angliavandenių - sukeli euforiją? Poveikis smegenims panašiai toks, kaip nelegalaus narkotiko (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2017-12-03 17:44
Laisvai galėtu būti naujas įstatymo projektas, draudžiantis badavimą ir pasnikavimą, nes dėl to išsiskiria narkotinių medžiagų organizme panašių į GHB su panašiu poveikiu O tai labai negerai reikia drausti.
vardasas 2017-12-03 18:50
Taip lietuvoje ir bus bahuriuk. Sitai valstybej pades tik dievas. Amen.
shift 2017-12-03 18:57
Priešingai, augimas, kaip tik padidėja, nes organizmas pasninką priima, kaip pirmykštį signalą ruoštis maisto medžioklei. Dėl ko organizme smarkiai padidėja augimo hormono koncentracija. Body-builder'iai šį procesą išnaudoja, kad prisiaugintų daugiau raumenų.
kiesza 2017-12-03 20:36
žinomas reikalas. Ilgai nevalgant po kletos valandų jauti didelį alkį, vėliau alkis praeina ir užplūsta jėgų antplūdis, tas pats ir sportuojant. Kai bėgioji, pirmos 20-30 min kartais būna labai sunkios, o vėliau "pramuša" ir bėgi sau dar pusantros h. Ne bereikalo į ataką kariai eina tuščiais skrandžiais, o sportininkai į aikštę niekada neina privalgę, visada pusalkaniai.
Metalinė Musė 2017-12-04 01:23
greiciau del to kad nepradetu pykint ir netycia nevimteltum paciam sau i burna nes po to ryti atgal reikes jog neapsigedint jei sportininkai ketonais pasikliautu tai niekad auksciausiame lygyje nerungtyniautu, cia labiau kauliarankiams programuotojams arba zmonems kuriems mityba yra hobis
punktyras 2017-12-04 09:11
Jeigu būtumėte pasivarginęs paspausti nuorodas, būtumėte pamatęs, kad ten kalbama apie vaikų gydymą ketonine dieta nuo epilepsijos, o ne body-buildingą.
mindaugas.vaitiekūnas 2017-12-04 12:54
Dar reikėtų nepamiršti, kad prieš tuos tūkstančius metų praktiškai kiekvienas ritualas, apeigos neapsieidavo be narkotinių medžiagų vartojimo: tuo metu tai turbūt daugiausiai būdavo haliucinogeniniai grybai, gal dar kokios žolės papešdavo. Tad iš principo galima sakyti, kad mūsų civilizacija buvo pastatyta ant svaigalų. Net mūsų smegenys tą žino: esant reikalui*, moka ir pačios pasigaminti "kaifo".
jordanbn2 2019-03-26 15:59
Kaip valgyti daug angliavandeniu? SUnku turetu but. Be to zinoma kad tuo naudingesnis maistas kuo daugiau baltymu. Tai esant galimybei valgom mesa, varske, suri, kiausinius. Na prie to pacio kokia riekele duonos. Principe sunku suprast kokiu budu ir is kokiu produktu gauti dideli kieki angliavandeniu. Na karta i savaite suvalgau ryziu koki 100g. Paskui jau nesinori ju. Ir koks tikslas valgyt tuos angliavandenius jei ju pavalgius jau po valandos vel valgyt nori