Kiek kainuoja išsinuomoti negyvenamą salą vandenyno apsuptyje? Kai kurios kainos tikrai nustebins - kainuoja daug mažiau, nei galite įsivaizduoti (Video)  (1)

Nereikia būti milijonieriumi, kad išsinuomotum privačią salą. Ir jei kada nors svajojote tai padaryti – jūs tikrai ne vienas. Pasirodo tam užtenka 255 eurų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiausia pasaulyje atostogų būsto nuomos paieškos platforma „HomeToGo“, vystoma lietuvių kompanijos „NFQ Technologies“, pateikia 6 geriausių privačių salų sąrašą, o daugelis iš jų kainuoja gerokai pigiau nei išsinuomoti dvigubą kambarį prabangiame viešbutyje.

Romantiškas poilsis miškingoje „Colleton River Plantation“ Toronte, 255 Eur

„Deepwater“ sala Toronte yra puiki užuovėja, norintiems romantiškai praleisti laiką – ji rezervuojama tik poroms. Jei mėgstate žvejoti, ilgai galvoti, ką pasigaminti vakarienei nereikės. Romantiškas kampelis įsikūręs miškingoje ir saugomoje įlankos teritorijoje, apsuptoje žuvingo vandens. Vėsesniu oru vakaroti galėsite 300 kv. m. erdvėje, su 360° vaizdu į gamtą, židiniais, katedros lubomis svetainėje ir įspūdingais mediniais baldais.

Privatus rojus „Ipil Waterfront” saloje Filipinuose, 671 Eur

Ieškote privataus rojaus pasislėpti? Keliaukite į Karibų jūros regione įsikūrusią „Ipil Waterfront” salą. Šią tropinę salą vargu ar kas suras, ji paslėpta pačioje Palavano salyno širdyje, sudarytoje iš daugiau nei 1,7 tūkst. Filipinų salų. Kvapą gniaužiantys baltojo smėlio paplūdimiai, skaidrus vanduo, įvairiaspalvės atogrąžų žuvys ir koralai, tankūs miškai ir įspūdingos klinčių uolos. Čia pabuvojusių žmonių atsiliepimais tai derinys, tarpusavyje sumaišantis žemę, vandenį ir dangų.

Įsitraukite į vandenyno gyvenimą spalvingoje „East Sister Rock" saloje, 1182 Eur

Mėgaukitės atostogomis „East Sister Rock“ saloje, prisodrintoje Atlanto vandenyno ošimo, nuspalvintoje romantiškais saulėtekiais ir saulėlydžiais. Privačią salą supa koralų rifai, sukuriantys idealias sąlygas nardymo fanatikams, jau nekalbant apie įsimintinas maudynes su delfinais. Žvejodami ant „Seven Mile Bridge" turėsite puikią galimybę susipažinti su margu vandenyno pasauliu, įskaitant mėlynuosius marlinus, plekšnes ar omarus.

Ramybės oazė „Cherry Island”, Ontarijo provincijoje, 1648 Eur

Ieškote visiškos ramybės? Patirkite geriausia tai, ką gali pasiūlyti 1,61 hektarų sala, įsikūrusi „Muskoka" ežero prieglobstyje. Tik jūs, knyga, 100 metų senumą menančios pušys ir atviri vaizdai į ežerą. Nuo paplūdimio kranto nepamatysite jokios gyvos civilizacijos, todėl galėsite pasijausti tikru karaliumi plaukiant kanojomis, baidarėmis ar irkluojant stovint. Labiau patinka žiema nei vasara? Ne problema. Žiemą visą salą padengia kalnas sniego, tad galite stebėti baltus peizažus sėdėdami karštame kubile terasoje.

Majų kalnų apsuptis „Little Harvest Caye” saloje, Belize, 2296 Eur

Įsivaizduojate save su draugų kompanija atostogaujančius privačioje saloje, apsuptoje kvapą gniaužiančiais Majų kalnų vaizdais? Egzotinė keturiolikai asmenų skirta sala „Little Harvest Caye” gali tai pasiūlyti. Kaip ir pilną personalo aptarnavimą, nuo asmeninio virtuvės šefo iki vairuotojo ir privataus laivo bei vandens sporto įrangos. Dilemos, kam atiteks geriausias namelis su vaizdu į jūra nekils, nes kiekvienas namelis turi privačią panoramą.

Karibų jūros perlas „Royal Belize”, 6318 Eur

Ieškantiems privatumo ir prabangos – „Royal Belize” yra tobulas pasirinkimas. Karibų jūros regione slypintis privatus rojus jus pasitiks su visais reikiamais atostogų atributais, nuo gausybės asmeninio aptarnaujančio personalo iki sportinių kanojų ir galimybės išsiruošti į apžvalginius krioklių ir olų turus.

Saloje yra trys atskiros vilos, tad tai gali būti tobulas pabėgimas nuo civilizacijos triukšmo su smagia draugų kompanija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(22)
(2)
(20)

Komentarai (1)