Rasti „labai stiprūs įrodymai“, kad alkoholis žaloja DNR

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2018-01-05 23:47
Paradoksas: alkoholis net DNR lygmenyje yra naikinimo priemonė, tačiau jo, beje, neribotais kiekiais, galima nusipirkti MAISTO prekių parduotuvėse. O už žolę, kokius nors varganus 0,5 gramo ant dviejų, gali, o teismai ir privalo, sodinti nuo dviejų metų. Kažkokia siaubo pasaka. PS nerūkau, bet šį komentarą parašiau išgėręs vyno, tai anti žolininkai galit eiti miegot.
Gedis 2018-01-06 07:53
Alkoholį geriantis jį ir tenaudos,galbūt taps alkoholiku,kas tikrai yra tragedija.Gi pažystu ir pažinojau daug žolę rūkiusių.Deja,jie jau anapus iškeliavę.Kodėl?Todėl,jog ilgainiui žolės jau būna per mažai,norisi jiems ko stipriau vežančio,na o toliau visi žinom kaip būna.Krenta vis žemyn,žemyn kol nukrenta...
mindaugas.vaitiekūnas 2018-01-06 08:18
Nu baik sekti tokias pasakas! Kodėl manai, kad žolė yra heroino pradininkas? Kodėl ne tabakas? Ar kodėl ne tas pats alkoholis? Juk nuo visų šitų dalykų apsvaigsti, o tiksliau - patiri malonumą. Malonumą patiri ir nuo sekso, nuo masturbacijos, nuo porno ar erotinių nuotraukų, ar net žiūrėdamas į gatvėje einančią moterį. Malonumą patiri karštą vasaros dieną atsigėręs paprasčiausio vandens... Jeigu turi polinkį į svaiginimąsi, tai gal jau nelabai svarbu nuo ko pradėsi: nuo žolės, heroino, LSD ar XTC. Tik nepamiršk vieno - tave nužudys tikrai ne žolė! Na bent jau manęs per 15 metų žolė nenužudė, kad ir kaip stengiausi Netgi priešingai: kadaise pabandžius xtc, amfos - nieko ypatingo ten neradau. Nu veža, tuo metu gal ir kaifas, bet lyginant su žole bendroj sumoj tai kažkas klaikaus. O su alkoholiu porą metų tikrai buvau užsitaškęs... Šiandien tą galiu pripažinti. Žolės irgi jau praktiškai neberūkau, t.y. jos atžvilgiu mąstau blaiviai. Bet kol kas tikrai nepripažįstu, kad ji man buvo kažkoks nuodas. Veikiau jau gyvenimo būdas. Žinau, kad ateis pavasaris, kad sėsiu ant dviračio, išvažiuosiu į gamtą, užkilsiu į kokį aukštą kalną, kur matysiu platų gražų pasaulį, išsidrėbsiu ant pievos po skaisčia vasaros saule, susisuksiu kaseką ir pasimėgausiu ta akimirka. Ir dėl to jokia politika, jokia aplinkinių nuomonė manęs neprivers dėl to gailėtis!
lizunas 2018-01-06 13:14
Pritariu, nuodas didelis, bet laisvai pardavinėjama, o kas keikia Verygą dėl šių metų, tai tegul jie... Kažkodėl daugiausiai bėdų pridaro prigėrę alkoholio - tiek baliuose, tiek baruose, tiek gatvėje. Aišku, alkoholikų sutiksi daugiau, nei rūkančių, bet iš pažįstamų rato alkoholis durniais paverčia 100% (ne visus, bet kurie pakvaišta į blogą pusę), o kiek rūkė, ramybės būsenoj sėdi laimingi ir tiek, durnysčių nekrečia. Bet mano galva legalizuoti žolę dar ne laikas, nes Lietuvoje žmonės dar tam nesubrendo.