Ramiajame vandenyne kuriama nauja šalis, kokios pasaulis dar nematė: tvarkysis pagal savo įstatymus, kainuos bent 167 mln. JAV dolerių, o tikslas toks, kad patiks daugeliui (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sub 2018-01-10 14:16
„Valdžios tiesiog negerėja, – laikraščiui „The New York Times“ sakė jis. – Jos yra įstrigusios praėjusiuose amžiuose. Taip yra todėl, kad noras kontroliuoti konkrečią teritoriją kelia agresiją ir smurtą.“ Argi ne 100% tiesa ką čia rašo?
Shinigami 2018-01-10 21:38
Visiška tiesa. Kas sukėlė karą musulmonų šalyse? Demokratai ir žmonių teisių gynėjai. Jie norėjo įvesti ten demokratija ir savo "žmonių teises". Bet daugumai musulmonų nereikia nei demokratijos, nei vakarų žmonių teisių. Todėl parodė vidurinį piršta. Tada vakarai pradėjo remti organizacijas einančias prieš esama rėžimą, o rėžimas jomis atsikratė pagal savo įstatimus, o tie įstatimai prieštaravo vakarų taisyklėms. Todėl vakarai atsiuntė karius į "pagalba", vesti demokratijos ir žmogaus teisių. O tada musulmonai pasiuntė savo karius sprogdintis vakaruose už savo pažiūras. Taip dabar turime šimtus tūkstančių lavonų ir milijonus emigrantu. Kiek prisimenu, musulmonų šalys nebuvo kaip Š. Korėja ir nedraudė savo piliečiams palikti šalies. Todėl tie kurie norėjo vakarų valstybių vertybių galėjo išvažiuoti. Su paprastintai, visi karai vyksta dėl to jog yra galvojančių, kad jie yra geresni nei kiti ir nori savo vertybes primesti kitiems. Jei jie nepriima gražiuoju, tai jie jas sukiša per antra galą. Dėl to aš jau seniai turėjau minčių apie tokias valstybes. Valstybėje vertybės nesikeičia ir ta valstybė neverčia kitos valstybės priimti jos vertybių. Bet piliečiai gali laisvai pasirinkti kurioje valstybėje nori gyventi ir ten persikelti. Taip yra išvengiama demokratinės valstybės problemų. Kai valstybės viduje verda kova dėl vertybių ir dėl to negali būti tvarkos ir pastovumo. Kas 4 metus jei į valdžia ateina kita partija su kitomis vertybėmis viską sugriauna ką ankstesnė pradėjo ir nebaigė (nes 4 metu viskam padaryti neužtenka). Taip labai gerai bus galima pamatyti ir įvertinti skirtingas vertybes. Kurios valstybę sugriaus, o kurios iškels į aukštumas. Viskas bus labai aišku ir akivaizdu. Kaip ir SSRS.
ArtVrb 2018-01-11 07:41
Zakas fresko atgyja savo idejose.As taip pat buvau susimastes apie tai,bet man ydomu ar kitos valstybes is to pavydo neuzpuls sitos "Nekontruoliojamos"Valstybes.Nes su ginyba abejuoju ar bus kas pas ju.Pagal mane tiesiog laikas dar neatejo zmones vis dar durni juk paiemus pagal zemiska laika !Visai neseniai mes vieni kitus dievams aukodavom,valgydavom ir ttt.Dar likusios atsiskyrusios gentys kurios nesupranta kas aplink juos vyksta.Ir seip dar pilna issigimeliu tarp musu kurie savo genuose nesioja visa praejusiu laiku Echo! Ydomu bus paziuret o gal tai pradzia ?
Shinigami 2018-01-11 09:27
Priklauso nuo to kiek smarkiai skirsis šių miestu vertybės nuo vakarų vertybių. Jei nesmarkiai, tai vakarai neturės jokio moralinio pagrindo pulti. Žinoma, galės taikyti ekonomines sankcijas. Kitos valstybės neturės tikslo arba priemonių pulti. Puolama tik dėl dviejų dalykų: išteklių ir vertybių. Plaukiojantys miestai išteklių neturi. Vertybės rupi tik žmogaus teisių gynėjams. Nebent gali įsivelt politinis karas, tarp JAV ir rusijos tose plaukiojančiuose miestuose.
Monochamus 2018-01-11 13:05
Dėl puolimo, tai buvo jau panaši situacija su Minervos respublika https://lt.wikipedia.org/wiki/Minervos_respublika Ir užpuolė ne JAV ar Rusija, o Tonga (kur turbūt didelė dalis žmonių apskritai apie tokią valstybę net negirdėjo ) O kitom valstybėm taip pat visiškai nerūpėjo ta besikurinčioji valstybė ir tik palaikė Tongą, kad neleidžia tokių darinių daryti. Juk "kas čia dabar bus, jei visi įsigeidę ims kurti savas valstybes...", nemanau, kad labai palankiai žiūri galingųjų valstybių politikai.
defone 2018-01-22 11:28
Shinigami... dauguma musilmonu nera patenkinti padetimi bet butent del nebuvimo zmogaus teisiu jie negali nk pakeisti, siaures korejoje manai savo noru seimos ir ju giminaiciai siunciami i stovyklas padirbeti?? Laisves ribos yra logiskos ir nubrestos aiskia ryskia linija, nera taip kad nezinotume kas teisinga o kas ne ,taciau valdzia gali tapti korumpuota, savanaudiska tam reikia skaidrumo ir teisingu istatymu bei zmoniu poziurio..
Monochamus 2018-01-22 12:29
Aš žinau kas teisinga ir kas ne. Ir tu žinai kas teisinga ir kas ne. Ir Muhmedas, taip pat žino kas teisinga ir kas ne. Bėda ta, kad mūsų visų trijų žinojimai kas teisinga ir kas ne skirtingi mudu tai manau gal dar ir sutartumėm, požiūrio neatitikimų tikrai yra, bet vis tiek augę panašioje aplinkoje, tėvai panašias moralines vertybes skiepijo. Bet va su Muhmedu jau sunkiau Ir kur dabar tą liniją brėžti? Pagal tavo, mano ar Muhmedo požiūrį? Ar, Muhmedą išspiriam už borto, ir mudu susitariam kur brėžiam liniją? (tiesa sakant, paskutinis sakinys yra alegorija, kas yra šiuo metu pasaulyje...) Ar, bandom derinti liniją pagal visų trijų požiūrių vidurkį, bet tada ta linija netenkins nei vieno iš mūsų.
Berserkas 2018-01-22 15:34
Jeigu kam įdomu tai Minervos respublikos prezidentu pasiskelbė tas pats dėl kurio ir įvyko statybos, o jis buvo lietuvių kilmės. Manyčiau jog šiais laikais mažiau kiltų problemų dėl liberalesnių pasaulio pažiūriu, visgi tuo metu kai pasiskelbė valstybė, buvo 1972m.