Stephenas Hawkingas paskelbė bauginančias prognozes, kada Žemėje įvyks apokalipsė: laiko liko neįtikėtinai mažai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2018-01-17 15:49
Tai galima paaiškinti keliais būdais: 1. senatvinis marazmas 2. buvo kažko užvartojęs. 3. liga dar smarkiau progresavo. 4. žurnalizdai viską iškraipė ir persūdė. Netikiu kad toks žymus mokslo žmogus taip nusišnekėtu kaip 5 metų vaikas.
evaldosia 2018-01-17 19:47
galvoju kad mums gresia rojaus sąlygos.dalis vandens išgaruos,ir kaip sako tas pilietis pavirs debesimis kurie apgaubs žemę.pranyks iš pradžių nakties ir dienos temperatūrų skirtumai,po to vasaros ir žiemos skirtumai.ištirps ašigaliai ,dar daugiau garų pakils į atmosferą.galų gale visoj žemėj bus beveik vienoda temperatūra.ašigaliuose pradės augti augalai,ir dėl padidėjusios masės planetos išoriniuose sliuoksniuose,sumažės planetos sukimosi greitis.galimai dėl to sumažės ir augalų ar gyvūnų ūgis,dėl sumažėjusios išcentrinės jėgos,nors masė žemės vis didėja.čia fantaziuoju kaip ir hopkinsas.nieks nieko negali prognozuoti.įsivaizduoti gali,ir kiekvieno fantazijos vis kitos.
Staska 2018-01-17 19:48
Hawkingas be abejo didis fizikas, bet nuo kada jis pasidare pasaulyje autorititengiausias ir protingiausias klimatologas, pakeite profesija ?