Užteks meluoti sau ir kitiems: ką iš tikro reiškia „stambūs kaulai“ ir kaip tai susiję su žmogaus svoriu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

zet 2018-01-26 11:56
is tikruju yra zmoniu stambiais kaulais. Tai geriausiai matosi per riesus. Tik lasiniu maisai niekaip nera ir nebuvo susije su kaulais. Kaulai turi itakos bendroms apimtims ir masiu indeksui. Tad sis straipsnis siek tiek i sona arba antaste nera visai tiksli.
zet 2018-01-26 12:01
ir autorius dar neteisus: 1. Kaulu svorio skirtumas ryzkus tada, kai nera raumenu ar lasiniu gausaus sluosnio. 2. Raumenys auga pagal kaulus. Ant stambensniu kaulu proporcingai buna daugaiu ramenu. Cia lyginant vienodas sporto/sveikatos/gyvenimo salygas.
UTF16 2018-01-26 12:38
Kad ir kokie būtų genai, joks svoris kvėpuojant neauga. Jis didėja tik dėl to, kad suvalgoma daugiau maisto nei sueikvojama energijos. Energijos tvermės dėsnis. Žmogaus genai lemia nebent tai, kad jo virškinimo sistema veikia labai gerai ir puikiai įsisavina maistines medžiagas. Tokiu atveju jam reikia labai džiaugtis, nes jis turi valgyti kažkiek mažiau nei kiti. Jei jis to nesugeba, vadinasi, turi psichologinių problemų.
bahuriux 2018-01-26 13:15
Lengva pasakyti neėsk, sunkiau padaryti. Vienintelis neskausmingas būdas nepersiėsti ir sukontroliuoti svorį, tarp paskutinio ir pirmo valgymo paros bėgyje turi būti kuo didesnis laiko tarpas, kad organizmas persijungtu į riebalų skaidymą. Ta prasme reikia valgyti vakarienę kuo anksčiau, o pusryčius kuo vėliau, tada organizmas persijungia į ketozę, kai deginami riebalai, nes gaunasi ilgas laiko tarpas nevalgius. Valgyti/nevalgyti tam tikru laiku labai lengvai priprantama. Valgant tą patį maistą ir tiek pat, tik skirtingu laiku nei įprasta galima sukontroliuoti viršsvorį. Bent jau man tai padeda. Tiesa sakant nemačiau, kad būtu daug vyrų stambių kaulų, plačių pečių aukšto ugio kuriam būtu oda prikibusi prie kaulų. Moterų smulkių kaulų ir putlių tikrai daug yra.
UTF16 2018-01-26 13:22
Jei tau toks metodas padeda, tik į priekį. Man asmeniškai užteko tik sumažinti porcijų dydį iki normalaus, t. y. tokio, koks tiktų valgyti nuolat. Be jokios fizinės veiklos, be jokių dietų, be jokių specialių patarimų.
AAA000 2018-01-26 13:41
kad isijungtu riebalu deginimas reikia maiste turet riebalu pertekliu ir angliavandeniu trukuma. o ne pertraukas tarp edesio didint tai taip pat susije su aktyvios veiklos tipu. tu megsti dirbt staigiai ir po to ilsetis ar megsti dirbt neintensyviai bet istisai. riebus maistas ir antro tipo veikla gerai derinasi. riebalu yra labai daug rusiu. geriausi "komplektai" yra gyvunines kilmes. uzuojauta vegetarams
amas 2018-01-26 16:02
Pažkos nesąmoningas straipsni, gal kažkiek tiesos ir yra. Bet kiek žinau žmonių kurie gali valgyt kiek nori ir nepriaugti svorio net sėdėdami ant sofos ir atvirkščiai, dirba kaip arkliai, sunkus fiInis darbas su trumpom pietų pertraukom, bet atrodo kaip begemotai. Ir labai ryškai matosi, kad tai genetika, bien pažiūrėjus į skirtingas kartas tos pačios giminės, sudėjimai vienodi net pažiūrėjus į prosenelių nuotraukas.
UTF16 2018-01-26 16:43
Tu neskaičiavai, kiek ir ką jie valgo.
DarkNRG 2018-01-26 19:33
Porciju dydzio mazinimas - geriausias variantas. Su laiku organizmas pripranta ir nesijauti alkanas. Kimsimas yra tik viena is priklausomybiu ir ar lengva jos atsikratyti, priklauso nuo asmens motivacijos ir pasiryzimo.