Kasdien daugiau nei šimtas tūkstančių vilniečių namo grįžta išsitepę išmatomis - privalote saugotis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2018-01-29 14:00
Kaip lipimas pro priekį padės? Visi turės paliesti tą pirmą turėklą, kurį benamis ištepliojo savo bakterijomis? Manau kad bakterijų sklaida bus labai panaši. Jei mes jas galime parsinešto namo, tikrai sugebėsime pernešti iki autobuso galo. Didesnė iš to atsirandanti problema - 3x ilgesnis autobuso stovėjimas stotelėje.
Shinigami 2018-01-29 17:27
Prie viešojo transporto reikia pridėti ir visas kitas viešas vietas. Jei autobuso keliaiviai sugeba bakterijas paskleisti po autobuso saloną, jie jas sėkmingai skleidžia ir prekybos centruose. Kiek tūkstančių žmonių per parą turi paliesti durų rankeną tuose prekybos centruose kuriose jos automatiškai ne atsidaro? Ar kitos viešų vietų durys. Kaip su daugiabučio laiptinės turėklais? Vieši tualetai. Ir visos kitos viešos vietos kur tau kažką reikia paliesti.
immortallt 2018-01-29 19:09
Na senas amerikonų tyrimas su banknotais. Nat kes trečio berods kokaino pėdsakai, ant beveik kas dešimto sprostamųjų medžiagų likučiai.
Shinigami 2018-01-29 21:40
Aš taip pat ta straipsnį skaičiau. Vieša transportą galima plauti kiekviena diena, bet kas plauna pinigus? Va, griniejį tai patys didžiausi visko platintojai.