5 mikroinsulto požymiai, kurių negalima ignoruoti - mikroinsultas dažnai ištinka jaunus žmones!

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

zet 2018-02-05 12:35
prie visu siu sindromu kvieiau greitaja - nevaziavo. Pats tada vaziavau i priimaji. Istorija kaip iprata - pralaukiau, padare rentgena (nors sake, kad nieko po jo nepaiskes, pajudino rankas) pagusciojo peciais ir paleido namo. Dar pries metus anksciau turejau micro insulta (tikriausiai). Tiesiog nutirpo puse kuno, apsvaigo viskas ir prigules iskart atsijungiau. Po poros valandu atsigavau. Tik tas atsigavau buvo, kad puse metu sukosi viskas, krtio is ranku, su koordinacija buvo prastai. Galvoja iki siol kazkas nutirpe. Ir kai po metu vel kartojasi ir kvieti greitaja, ji atsisako vaziuoti. Paklause, kada prasidejo. Sakau svelnus tirpimas prasidejo vakare, dabar sustiprejo, tirpsta kunas, veidas, liezuvis, lupos. Atsakymas: jei prasidejo tirpimas ryte, tai jau praejo 4 valandos. Reiskias neskubus. Sakau: prasidejo vakare,bet smarkiai aptirpo katik. Atsakymas: "nevaziuosim". Nu zodziu. Atsistatinejau pora metu ir dar atsistatineju. Tik per telika vis akcentuoja, kad reikia skambinti i greitaja. Realiai paskambinus rezultatas patys matote koks.
vardasas 2018-02-05 22:00
vaziuok i kita ligonine o ne i ta kur salia namu, istikro yra neblogu ligoniniu bet yra ir tokiu kaip pas tave. yra ir dar vienas variantas "netepsi nevaziuosi"
Rukis 2018-02-05 22:24
Labai dar ir nuo požiūrio priklauso medikų. Aš įsivaizduoju kai jiems tenka išklausyti per dieną po 50 savamokslių bobučių su savo "mirštu" nes skaičiau laikraštyje pagal horoskopą, tai žinai. Nors aišku nepateisinama tai, bet aš medikus iš dalies suprantu. Ypatingai kai tau moka centus ir pacientai išsip..inėja iš tavęs. Net ir rimto atvejo rimtumas sukelt abejonių gali. O darbo sąlygos sukelia gal ir patį abejingumą.