Naujas mirties bausmės vykdymo būdas - sako, kad bus pigu ir paprasta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mnv 2018-03-18 20:57
Tai aš ir rodau, kad toli gražu ne visi pavojingi recidyvai sėdi iki gyvos galvos.
immortallt 2018-03-18 21:55
O kuo blogai CO2? Pigu, efektyvu, jokių kančių.
Niemand 2018-03-18 22:08
CO2 su didelėm kančiom, CO2 koncentracija sukuria dusulio ir skausmo jausmą, yra specialūs receptoriai organizme. Nesukelia daugmaž bet kokios dujos, išskyrus CO2, įskaitant azotą, helį ir t.t.
UTF16 2018-03-19 02:04
Šitų dviejų atvejis nieko bendra su mirties bausme neturi, nes jiems skirta ne pati didžiausia įmanoma bausmė – aš būtent tai norėjau pasakyti. Kodėl šitie du sėdi ne iki gyvos galvos, čia reikia žiūrėti bylos aplinkybes – gi ne visi recidyvai vienodai pavojingi. Bet faktas tas, kad jiems bet kokiu atveju mirties bausmė nebūtų paskirta.
Kirtiklis 2018-03-20 15:11
O kaip čia minimos dujos? Čia vienoje temoje pasidalino : http://rokiskis.popo.lt/2018/03/14/zoma ... i-ginklai/ Kai kurios tokios efektyvios, kad tik lašiukas ir viskas. P.S. Per TV SHOW - Išlikimas buvo tokia rungtis - pakelia ranką, jei nuleidžia kibiras vandens ir pralaimėjimas. O jei tokį mechanizmą tik su šaunamuoju ginklu, be kai anksčiau atlikdavo mirties bausmę sušaudant, gan psichologiškai veikdavo tuos asmenis, lygtais 5 šaudavo, tik vienas su tikrais ir nežinodavo kuris. P.S.S. Čia tik pamąstymai tokia tema.
Xdmin 2018-03-20 16:41
Uztat CO (smalkes) si reikala puikiai atliktu.
Niemand 2018-03-20 18:06
Nugi ne, geriau nei CO2, bet vistiek labai skausmingas reikalas: "Acute carbon monoxide poisoning is largely the result of tissue hypoxia. Signs and symptoms of carbon monoxide toxicity, in order of increasing severity include: (1) headache, nausea, dilation of cutaneous vasculature, vomiting, dizziness, and blurred vision; (2) confusion, syncope, chest pain, dyspnea, weakness, tachycardia, and tachypnea rhabdomyolysis; and (3) palpitations, cardiac dysrhythmias, hypotension, myocardial ischemia, cardiac arrest, respiratory arrest, pulmonary edema, seizures, and coma" (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK153687/) Norint, kad be skausmo, reikia, kad dujos tik išstumtų deguonį ir nedarytų jokio kito toksinio poveikio, t.y. reikia daugmaž biologiškai inertiškų dujų kaipo helis ar azotas. Jos šiaip nenuodingos, nesukelia jokių neigiamų pojūčių, tik gali išstumti deguonį. Nusipirk maximoje helio balioną (kur balionams pripūsti parduoda), senukuose reduktorių ir vaistinėje medicininę kaukę ir gausi eutanazijos mašiną, įtariu, netgi labai pigią. Net smalsu pasidarė, pagooglinau, gaunasi už 47 EUR tokią mašinką gali susikomponuoti: http://www.argenta.lt/lt/technines-dujos/ http://www.jozita.lt/catalog/6 http://www.teida.lt/Slaugai/Slaugos-ira ... pijai.html