7 mitai apie žmogaus kūną, kuriais vis dar tikite: pirštų antspaudai, ryškūs pilvo raumenys, liežuvio zonos ir ar labai skauda patyrus širdies smūgį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2018-03-26 14:47
"Jei pirštų antspaudai padėtų surasti nusikaltėlius, kaip tai rodo filmai, valstybės jau seniai turėtų savo piliečių pirštų antspaudų bazes." - gal visai durni? O kam tada reikalingi biometriniai duomenys, t.y. pirštų antspaudai, kuomet daromas pasas arba ATK?
Berserkas 2018-03-26 14:59
http://www.technologijos.lt/n/mokslas/z ... -antsvorio Kažkaip labai pritemta, galbūt remiasi kitu mitu. Niekad negirdėjau jog turint per mažai riebalinio sluoksnio per liemenį gali kilti problemų su širdimi.
SaMaras 2018-03-26 15:21
Na aš čia abstrakčiai iš atminties, bet kiek žinau dalis vitaminų yra tirpūs riebaluose. Ir juos įsisavinti galima vartojant tik kartu su riebalais. Taip pat kūno riebaluose ir kaupiasi jų atsargos. Tai galbūt norėta pasakyt, kad neturint atsargų ir negavus tam tikrų medžiagų gali atsirasti minėtos problemos...
ArturasArturas 2018-03-26 16:59
Kartais tenka sporto klube pabendrauti su zmonemis besiruosianciais fitneso varzyboms. Pries varzybas jie bendra riebalu kieki nusimeta drastiskai, kad isrysketu raumenys. Tai kiek pasakojo savijauta tikrai nekokia, raumenys praktiskai neatsistatineja pumpuojant, tas pats tikriausiai galioja ir sirdies raumeniui. Kartu su riebalu mase paprastai krenta ir raumenu mase, tai papratai eina auginimas, uzsauginama didesnis kiekis nei reikes, po to tik riebalu metimas ir deginimas. Liemens riebalu kiekis paprastai proporcingas viso kuno riebalu kiekiui, vyrams paprastai jis kiek didenis ant pilvo, moterims ant klubu, bet tai ne taisykle. Tad nebus taip, kad turesi sixpaka, bet stora sikna ir atvirsciai. Na aisku siuolaikine chemija gali uzauginti ir liesa raumeni, bet kiek tame sveikatos, tai jau klausimas... O kad distrofija tikrai nera geras dalykas manau pasakys bet koks gydytojas.
Berserkas 2018-03-26 17:37
Be papildų metant drastiškai riebalų kiekį, aišku, kad kris ir raumeninė masė. Na, kiek žinau kultūristai pirmiau "meta" riebalus ir tik tuomet augina raumeninę masę. Nekalbu apie tiesiog dažnai lankančius gym'ą. Galbūt tik man keistą, kadangi pas mane gana mažas riebalų sluoksnis ir labai maža liemens apimtis, nors paskutinį mėnesį šiek tiek matosi ant pilvo, tiksliau tik aš matau ir tik skirtumą mat paskutinius 4 mėnesius prieš miega suvartodavau 800 kcal (baltymai, angliavandeniai (cukrus)). Ką turima jog tik su chemija galima užauginti liesą raumenį? Galima jeigu ribosi angliavandenius ir treniruočių metu suvartosi bent 2g baltymų kūno kilogramui.
ArturasArturas 2018-03-26 19:09
Na nezinau, turbut priklaso nuo organizmo, jei as nusimetu per daug riebalu, rezultatai paprastai pradeda prasteti, kad ir kiek baltymu besuvartociau. Nesu as kazkoks pro sportininkas, tiesiog sportuoju savo malonumui 3 kartus per savaite. Chemija as vadinu Pure Whey proteina, BCAA, kreatina, dar kruva visokiu neaiskiu papildu kurie i juos prideti + vitaminai sportui su kai kuriu vitaminu normom 2000% RPN. Bet kokiu atveju tai nera naturalus produktai, is maisto ju tokiais kiekiais negausi, ne nebent valgysi 6-7 kartus per diena labai jau subalansuota dieta. Bet nera ir kazkoks didelis blogis.