Naujas tyrimas išsprendė paradoksą: kaip psichopatai manipuliuoja kitais žmonėmis, jei jie nesuvokia jų emocijų? Pasirodo, viskas kur kas įdomiau

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2018-04-10 16:39
O man atrodo, kad T.lt serga asmenybės susidvejinimu arba susitrejinimu. Viename straipsnyje teigia, kad psichopatai yra beveik visi verslininkai. Kitame straipsnyje teigia kad psichopato bruožas visiškas empatijos neturėjimas (bet abejoju ar atlikus detalius tyrimus bent 10% verslininkų bus be visiškos empatijos. Man atrodo kad terminą psichopatas naudoja bet kur ir bet kaip kad tik daugiau skaitytojų sulauktu. P.S. ar kartais nebus taip kad visi kas nežali (kurie gaili mėsai naudojamų gyvūnų) bus paskelbti psichopatais? Juk jie nesuvokia maisto jausmų.
sigun 2018-04-11 21:24
Problema greičiausiai kitur, nei shinigami rašo. Tiesiog psichiatrija, psichologija, o ir kitos sveikatos sritys yra labai plačios ir sudėtingos. Jų neįmanoma aprašyti keliais straipsniais. Todėl straipsniai iš šių sričių skirti "vidutiniam skaitytojui", tampa anekdotiniais. Bet ar jų visai nereikia? Vis tik jie kažkiek praplečia akiratį.