Kaip kelionė į Marsą paveiktų žmogaus raumenis ir organizmą? Naujas tyrimas atskleidė liūdinančią tiesą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vardasas 2018-04-19 17:57
Tai visi dangaus kunai pasieke zeme turetu buti itin radioaktyvus
AAA000 2018-04-19 20:55
o koks tau skirtumas, pjausto ar ne galvas Afrikoj? jie gi Marso keliones vistiek nefinansuoja. cia tie kur finansuoja Marso kelione, dar randa istekliu ir bananams bezdzionems nupirkt ziurek kad atvirksciai nesigautu. nes dar ims, ir Marsietisku bananu tiekima i Afrika atiderins... gal pigesnis logistiskai variantas... o tu jau nori uzdraust... manes tavo argumentacija neitikino...
DariusWh 2018-04-19 23:11
Kokie jusu keisti pasisakymai apie marsa :D:D Tiems kurie sako kad kosmoso technologijos pasenusios tai prasyciau atsakyti i klausima o kaip jos atsirado? (visada viska reikia bandyti praktiskai o ne tik teoriskai. Visada teorijoje buna idealios salygos) Apie radiacija nesupratau, nes radau: 80 mSv: 6-month stay on the International Space Station 660 mSv: raund trip from Earth to Mars 1 Sv: Maximum allowed radiation exposure for NASA astronauts over their career Plius susirgti veziu padideja apie 5%. Ir nemtau cia nieko labai pavojingo. Taip tai butu didele doze radiacijos. Bet tai atsveria tai ka zmonija gautu. Kokius tyrimus atliktume. Kiek pazengtume kosmose. Ir po galai zmoniu pasaulyje yra 7mlrd. ir is ju issiusti 200 savanoriu kurie zino kas ju laukia, kad ir visi zutu nesugebeje isgyventi. why not? Ir siuo metu zmonija zemes isteklius kur svaisto? negi geresniems tikslams? Turbut galvoji geriau kurtu CandyGirls ir isgelbetu taip zmonija.
AAA000 2018-04-20 00:36
o tu ka, manai, kad visu zmoniu verte zmonijai vienoda? manai paimsi kelis savanorius papuasus is P. Amerikos dziugliu, dar kelis negrus is Nigerijos del rasines lygybes pridesi, pamaisysi del komplekto kataliku, musulmonu, dzinbudistu ir kelis gejus, na ir nuskraidines i Marsa gausi tuos pazangius tyrimus ir pazanga visai zmonijai?
sub 2018-04-20 10:56
Iš tikro galėtų tave pirma siūsti, nes tu esi blogesnis už visus išvardintus. Tu rasistas, teleofibas, homobofas ir t.t.
DariusWh 2018-04-22 14:46
apie kėbula ir kapotus nesupratau, nesiplėsiu, nes ne to klausiau. Jeigu tau svarbu kuriuo laikmečiu tai labai lengvai atsakyti galiu. Kažkur nuo 1957m. Kai sovietai išleido Sputnik 1. Jau tik po 4 metu 1961m Gagarinas išskrido. Tai jie tuo metu isvis jokiu technologiju neturejo(Apart raketu mokslo). O tavo požiuriu tai jeigu nera tam technologijos arba jos pasenusios tai verčiau išvis nebandyti žmonėms kažko siekti daugiau. Taigi musu kosmoso technologijos nera pasensusios, jos gal kaip tik dar yra labai jaunos ir mažos. Nes nuo ju pradzios praejo tik 61m.
DariusWh 2018-04-22 15:02
Aš apie religijas, seksualines pažiūras ar apie išsilavinima nieko neužsiminiau. Nereikia ju kišti. Nors tai labai populiaru. Bet kodėl katalikas, gejus ar žmogus iš nigerijos negali buti protingas, išsilavines ir pretenduoti skrydžiui i Marsa? Aš net manau kad Nigerijoje garsioje nafta ir kitais iškastiniais resursais iš 170mln žmonių surastum ir ne viena išsilavinusi, tinkama geologa (kuris marse pasitarnautu visai neblogai.) Ir antra, aš nesakau kad imti pirmus 200 žmoniu savanorių. Jau vien Mars - One sutrauke 200000 savanoriu. Ir tereiktu sudaryti gera reklamos infrastruktura ir viskas. Tu turi dar didesni skaiciu kandidatu.