Kodėl apdorota raudona mėsa sukelia vėžį? Gydytojas aiškina, kad tikroji problema visai ne mėsoje (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2018-05-24 19:13
O kodėl nuodai neuždrausti naudoti maiste?
kiesza 2018-05-24 19:20
Kaip išvengti rūkytos mėsos, jai man reikia maisto 2 dienom, ar visai dienai? Virta mėsa mygom suges šiltą dieną, o jėgų pasikrauti reikia, tai rūkytos dešros, svogūno, česnako ir bėralinės duonos užtaisas kažin ar pakeičiamas bet kurio metų laiku..
SaMaras 2018-05-24 19:52
Na rūkyta mėsa gali būti ir be nitritų, liks tik dūmo kenksmingumas. Jei ir dūmo nenori, tai tada sūdyti lašiniai arba vytinta mėsa.. bet visi šitie fintai tik gaminant pačiam, nenaudojant prieskonių mišinių o tik grynus prieskonius, ir gerokai iš anksto.. perkant „priedų“ neišvengsi..
vanduo4 2018-05-26 11:44
Tai klausimas: ar yra raudonos mėsos be nitritų, jeigu ne pati mėsa nuodinga, o tik jos dažikliaia? Kaip dėl kaimiškos mėsos? Juk jos bobutė tikrai nedažo.