Priklausomybė nuo sporto yra tikra - kokias gilesnes problemas slepia nuolatinis noras sportuoti?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

saulius.serzantux 2018-07-09 17:23
Didesnes nesamones apie sporta dar nesu girdejes, apie kokio tipo sportininkus cia rasoma? Ar tuos kurie vienakart-dukart savaitej pasportuoja , o vakarais aludeje sedi, ar apie atletus kurie siekia rezultatu ir sportuoja po 2-3 valandas per diena sesiskart savaiteje? Pas kuri tipa cia priklausomybe? Nuo kada tikrai sportuojanciam zmogui uztenka 20 min trukmes treniruotes? Nebejuokinkit ir nustokit rasyt nesamones, jei nesat ragave tikro sportininko duonos.
kiesza 2018-07-09 21:12
Čia kalbama apie tą tipą "Palaikyk alų parodysiu.."
defone 2018-07-10 05:16
Reikia tau siauliau psihoterapijos, nes matosi ,kad esi priklausomas.. tavo norai ir siekiai yra nesvarbus nes per daug sportuoji ir nebezinai ko nori is gyvenimo, kaip reikia jy teisingai gyventi ,nezinai kiek laiko turi skirti kiekvienam dalykui, nes senoves romenai atliko kvantinius skaiciavimus ir surase i biblija kiek reikia laiko kam skirti. Tik biblijoje viskas perkeltine prasme surasyta iskyrus dalykus kurie yra tiesioginiai, ir tik vienas kunigas tau gali pasajyti kas kaip toje biblijoje ir geriau juo tikek, nes aklas tas kuris netiki aklai..
Staska 2018-07-10 11:17
Baikit vieną kartą tuos straipsnius apie priklausomybes. Visas žmogaus gyvenimas yra priklausomybės: kiekvieną dieną suvalgai saldumyną - priklausomybė cukrui, myliesi 3 kart per dieną - priklausomybė seksui, 2 kart dienoj eini į parduotuvę - priklausomybė apsipirkinėjimui. O Smetonos laikais turbūt tiek daug priklausomybių nebuvo: tik priklausomybės daržų ravėjimui ir tabako uostymui
lindemann 2018-07-10 15:27
Woman Addicted to Exercise Works out 8 Hours a Day