„Tai unikalus projektas“. Kaune planuojamas dvigubas tiltas - pristatomi projektai ir vizualizacijos (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Bagai 2018-07-26 12:03
Ką čia galima nuspręsti iš tokių nuotraukų? Kaip Kaunas atrodo per rūką?
amas 2018-07-26 12:45
Koks skirtumas kaip atrodys tiltas, bile tvirtas ir už gerą kainą. Gali visą arklias apkarstyt, labai populiaru dabar, gražu gi. Arba va kolonos galėtu būt vyčio formos, tiltas laikytusi ant kardo ar kažkaip. Šeip nuotraukose labai žemas, tas negerai.
sub 2018-07-26 14:02
Man patiko trys tiltai: "Fikcijos", "Aš matau tave" ir "Anapusyrašiapus". Apjungus jų visų elementus gautūsi nuostabus tiltas. Iš "Fikcijos" paimčiau kolonas, augaliją ir mažosios architektūros elementus, iš "Aš matau tave" paimčiau tuos masyvius laiptus abiejose galuose tilto, o iš "Anapusyrašiapus" terasas virš upės abejose pusėse. Vis gi jeigu reiktų rinktis tik vieną iš projektų - tai "Fikcija" osom.
manciukaz 2018-07-26 15:28
Viska švogeriu krašte nulems ne dizainas ar projekto kaina, o kuris geriau "pateps" valdžiažmogius..
amas 2018-07-26 15:45
Jo, tik idomu kodėl pateptieji negali vistiek daryt kas jiem labiau patinka. Na pasiimi patepimą ir iškart pamiršti ką gavai. O šeip tai koks skirtumas, tiltai ne dėl grožio statomi, funkcija yra daug svarbiau. Tik va nukreipus srautą į miesto baisiają dalį ko tikimasi? Kad baisumas persikels link centro, ar atvirksčia, ar susilies ir maišysis po truputi. Gi kitoj pusėj stovi grūdų elevatorius su visom ten fūrom ir kitom šiukšlėm.
mobilunkas 2018-07-26 16:27
neverta statyt vien tik pesciuju tilta, Lt oras toks kad pescias daug nevaiksciosi, su dviraciu tuo labiau, tad turetu but universalus tiltas, kuris vasaros metu paliekamas tik pestiesiems, o likusius menesius butu eilinis tiltas ir masinoms ir pestiesiems. Reik skaiciuot nauda gaunama is projekto, o ne siaip sugalvot kazka ir pastatyt. Galima dar sugalvot tilta kuris bus skirtas tik arkliais vazinet, jodinet, na atsiras tokiu jojiku, jei toks tiltas bus, bet vieno jojimo kaina bus didesne nei arklys kainuoja
laimius 2018-07-26 21:03
Aciu. Nereikia. Reikia tilto masinoms uz santakos. Nezinau kas ten kitam krante prisipirko zemes ir ka statyti nori, bet kol kas tai pinigu ismetimas. O jei bus kokia rekreacine vieta tai po to ir pastatysim
Talkatif 2018-07-26 23:14
Barščiui jau senai prižadėta iš jo žemių manhetiną padaryt. Jau kai Areną statė. Bet tada jam ragą įklijavo. Turbūt Krabas realiau su juo susitarė.