Plačiausio masto klinikinis tyrimas sutrynė į miltus vitamino D papildus: jie neveikia taip, kaip jūs tikitės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

amas 2018-09-18 12:44
Jei kaulai dar nelūžta, tai viskas dar gerai? Įpač geras patarimas pabūti saulėje, dirbandtiems ir dar žiemos metu, išeini tamsoj, grįžti tamsoj. Argumentas su pesininkais išvis nuostabus. O kaip vaikai? Kurie "noriai" sveikai maitinasi. Kokis grybus būtu geriau valgyt žiemą? Naturaliuosius pievagrybius jaučiu labai naudinga, nes jei vertėt iš anglų, tai mashrooms yra pievagrybis, grybai fungi, bent jau taip suvokiama. Žodžiu nuostabus straipsnis, norintiem užauginti rachito persuktą, bedantį vaiką.
Staska 2018-09-18 13:46
[quote]Užuot kliovęsi papildais, sveiki žmonės šio vitamino turėtų gauti kasdien pabūdami saulėje, taip pat su maistu, pavyzdžiui, vartodami žuvį, aliejų, grybus ir pieno produktus. Kaip visada, daugiau dėmesio patartina kreipti į gyvenimo būdą, pakankamą buvimą saulėje ir įvairų, iš natūralių produktų paruoštą maistą.[quote] Taigi, kiekviena dieną degintis saulėje (nes su kailiniais pabūti saulėje neužtenka), valgyti daug lašišos ir alyvuogių aliejaus ir nereikės gerti vitamino D papildų. Kažin kiek Lietuvos gyventojų mėgaujasi kasdien šitais malonumais ? O kodėl tik kaulų lūžiais ? Vitaminas D rekomenduojamas naudoti taip pat organizmo imuniteto stiprinimui, kitiems biocheminiams procesams organizme ir raumenų veiklai. Ir šiaip, mūsų medikai mano, kad apie 90 % Lietuvos gyventojų trūksta vitamino D (bent jau ne vasaros metu).
UTF16 2018-09-18 18:05
Delfi žurnaliūgai – medalis už totalų logikos nebuvimą: „Vitaminas D yra nereikalingas, nes nuo kaulų lūžių ir raumenų problemų neapsaugo (nes kaulų lūžiai ir raumenų problemos yra VIENINTELĖS vitamino D trūkumo problemos, daugiau problemų tikrai NĖRA IR NEGALI BŪTI). Bet su maistu jo gauti vis tik reikia...“ Tai jeigu tu rašai, kad jo kažkiek reikia, koks tavo suknistas reikalas, kaip žmonės jį gauna?
zet 2018-09-18 18:59
To technologijos.lt: Melaginga antraste!!!!! Straipnio antraste apie vitamino D papildus, o staipsnis apskrtai apie vitamino D itaka kaulu luziams.
Atk 2018-09-18 19:58
Nei vitaminai, nei tabletės nieko nepadės iš esmės. Viską beveik sprendžia žmogaus reakcija į supančią realybę. O vaistai, tabletės, vitaminai, tai tik geras verslas, dabar niekam nerūpi kieno nors sveikata ir parduoda, tik kad uždirbti. Kai kurie vaistai truputi palaiko kažką padeda, o kai kurie tik matomumą daro, kad kažką stiprina ir padeda, placebas gal. Norint nesirgti, reikia teisingai reaguot į supančią realybę, ržiūrėt, kaip tu įsižeidinėji, kaip piktinies, kaip pyksti, kaip ieškai kaltų. Ir nedaryt šito. Ieškot teigiamas savybes žmogaus, ieškot šviesą ir prisimint tas teigiamas savybes. Bet kiti žmonės to nedarys ir todėl kai kur pgauti kokią nors slogą vistiek gali tekti, net jei viską teisingai reaguosi, nes kiti vis tiek ieškos kaltū, piktinsis, pyks, įsižeidinės, o tai sukels tau išgyvenimus, kurie kiek ardys imuninę sistemą. Tu negalėsi neišgyventi ir niekaip nereaguoti į visokias bedas ir konfliktus, kurių daug, kai kiti nesielgia masiškai teisingai, jie sukels neišvengiamai tau skausmą, nejaukumą ir tai kiek naikins imuninę sistemą, bet stiprių, rimtų ligų nebus, jei teisingai reaguosi. Bet bus sunku.
mobilunkas 2018-09-18 20:31
kai buvau susilauzes koja, ja aisku skaudedavo luzio vietoj, isgerdavau vitamino D skirto vaikams (lasiukais) ir kojos skausmas po 45 minuciu sumazedavo, ir tai kartodavosi kas karta kai isgerdavau vitamino D. Moksliskai taip neturetu but, nes vitaminas tokiu greiciu neturetu veikt, na bet specialiai paskui i laikrodi ziuredavau per keik laiko suveikia. Taip kad luziu gijime jis tikrai dalyvauja. kalcio irgi kartias pavartodavau suluzes , bet su juo jokiu tokiu pastebejimu neturiu- gal jis suveikia po tiek laiko kad net pamirsti kad ji gerei, gal jis skausmo nesumazina, o kitu luzio gijimo pozymiu pats juk nepastebesi- tik skausmo pamazejima
Nerkus 2018-09-18 21:54
Skaičiau knygą alchemikas, autoriaus dabar tingiu ieškoti, grožinė knyga apie farmacijos pramonę. Tenai buvo farmacijos firmos įkūrėjo citata, kad man rūpi tik pinigai, o jei jūs sukursit ką nors kas padeda žmonėms, tai bus tik pelno siekimo šalutinis efektas. EDIT: Radau autorių: Peter James - Alchemikas http://www.jotema.lt/Produktas/Alchemikas.html
SaMaras 2018-09-18 22:12
bijau, kad alchemiką teks dar kartą skaityt O dėl farmacijos pramonės tai esmė surasti vaistą iš viso nesuinteresuoti, efektyviausia surasti vaistą, kuris labai gerai kovoja su ligos simptomais ją sustabdo, bet jos neišgydo.. ir turi „neišsemiamą šulinį“
Talkatif 2018-09-19 09:00
Na tai žinoma - skiepai ir vaistai yra skirti žmonėms išnaikinti
zet 2018-09-19 11:17
Jei tavo vaikams ar zmonai ziema truks vitamino D, duosi gerti vitamino D ?