Ar geriau yra žinoti, kiek žmogui liko laiko gyventi? Atviras pokalbis su daugybę tokių situacijų turėjusiu gydytoju

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2018-11-25 13:16
Kaip jis drįsta apie kanapių preparatus kalbėti teigiamai? Šundaktaris, šarlatanas, Masonų nupirktas, tarptautinės-pogrindinės-globalistinės narkomafijos rupuras. Vaje, vaje, kaip tokiems leidžia gydyti. Jie tik žmones pripratina prie narkotikų, tada organus parduoda į Vakarus, o vaikus norvegams. O jei rimtai, tai super interviu. O ir daktaras vertas pagarbos.
AAA000 2018-11-25 19:20
man ir daugumoje patiko interviu. kryptis mastymo teisinga pas daktareli, bet minties aiskumo truksta... tik nervina tokie paistalai, kad "praplecia gydymo galimybes" - kai is tikro tik siaurina ir is dalies jau pripazista, kad nebe "isgydo", o tik palengvintai numarina pirma tegu sitas nesamones medicinoje susitvarko - pradeda viska vadint tikraisiais vardais, o ne vaidina kazkokius iskastruotus viska galincius pusdievius. lygis medicinos iki siol labai zemas. realiai tesugeba isgydyt nepakenkdami tik labai mazai ligu. o didzioji dauguma gydymo budu - kazkokios barbariskos intervencijos i organizma ar globalus nupjaustymai su zemu efektyvumu... eutanazija cia irgi ne gydytojo kompetencija. cia isvis medicina neturetu kistis. cia zmogaus apsisprendimas. o ne nuzudymo leidimu viesas isdavinejimas. pas ji siuo klausimu panasu teisinga pozicija - tiesiog jis asmeniskai greiciausiai nesidomi ten nuodugniau. gydytojas tik galetu nebent patvirtint, kad situacija medicinine prasme beviltiska ir zmogus galetu su receptu isigyt nusizudymo priemones legaliai. o ne prisigert ir ten pasikabint kazkur ant liustros aplamai cia visuomenei palyginus neaktualu - kad net vertetu investuot pastangas... geriau tegu uzsiima gydymo metodu tobulinimu - nes nearti dirvonai....
Finalfour 2018-11-25 20:51
Kaip visada, AAA000 ir medicinoje ismano geriausiai, kaip ir visose kitose srityse, kaip visada viskas visur blogai, ir butu gerai tik jei sito trolio paklausytme. Tu bent statistika oficialia atsiversk, Lietivoje siaip jau isgydoma dauguma vezio atveju. Ai, tiesa, ten irgi meluoja, ups.