Mokslininkai pateikė analizę, kurie narkotikai yra pavojingiausi: naujas žvilgsnis į kanapes ir alkoholį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2019-01-10 22:52
Man įdomu, kas turi įvykti, kad žolės parūkius lėkt į ligoninę? Kokia super mamytė pagavo sūnelį traukiant ir nuvežė į ligoninę "gydyti". Štai tau ir statistika.
Laurynas19 2019-01-11 10:24
Aš taip pat kaip ir tu, manau jog žolė geresnis 'daiktas' nei alkoholis, bet nereikia sakyti jog nuo žolės nieko negali būti. žinoma jei vartosi mažais kiekies tai nieko niekada ir nebus, lygiai taip pat nieko nebus jei išgersi 3,8% stiprumo 0.25L buteliuką alaus, gali ir vairuot iškart ir gimnastikos pratimus daryt, nieko tau nenutiks dėl alkoholio. Viskas priklauso nuo kiekio.
HardAxe 2019-01-11 11:17
su ta žole kaip su alkoholiu arabų pasaulyje. Kai jis nelabia legalus jei kas pasislėpęs paragauja - nulis problemų. Jiem užtenka butelio alaus pajausti super poveikį, ragauja labai reta ir t.t.
mindaugas.vaitiekūnas 2019-01-12 17:24
Galima apsinuodyti su žole. Kadaise buvę net kelis kartus. Paskui kokias 2-3 dienas sergi (silpna, pykina, lyg dar ir viduriuoji, tiksliai nebepamenu - 10 metų atgal...). Ir ne pačios žolės kokybė tą lemia, nes kitiems nuo to nieko nebuvo. O šiaip žolės visas kitas blogis yra motyvacijos ir emocijų slopinimas (neskaitant momento, kai esi apsirūkęs). Bendroj sumoj po truputį save nuslopini. Taip po truputį, kad net pats nepajunti kaip (kalbu apie +/- kasdienį vartojimą). Gera žinia ta, kad nustojus rūkyt labai greit atsistatai. Nu čia kaip kam patinka... Man dabar labiau patinka būti nuolat žvaliam. Beje cigarečių poveikis panašus į žolės (ne apsvaigimo atžvilgiu aišku). Cigaretės irgi slopina emocijas, didina nepasitenkinimą dalykais, kurie tave dirgina. Ir bent jau metus rūkyti, stipriai padidėja motyvacija, "išryškėja" aplinka (pastebi daugiau dalykų negu prieš tai). Tai čia irgi kaip kam labiau patinka. Gal kitam tiesiog tos informacijos per daug ir jam patogiau dalį jos nuslopinti
sub 2019-01-14 10:18
Galima apsinuodyti žole, jei maišai su alkoholiu, tabaku, ir kitom nesmaonėm. Jei rūkai gryna - jokio blogumo.
jilted 2019-01-14 10:57
Kitas atvejis, kai gali įvykti iš nežinojimo ir nesupratimo. Ne kartą esu matęs, kaip nepatyrę žmonės parūkę žolės žmoės ima nesuprasti kas jiem darosi, pradeda galvoti, kad jiem stoja širdis, prasideda stiprus panikos priepuolis. O parūkius kuo labiau panikuoji, tuo labiau sustiprėja visos emocijos ir jausmai, tai toks žmogus tikrai gali prašytis, kad jį nuvežtų į ligoninę, nors realiai jokio pavojaus sveikatai nekyla.
mindaugas.vaitiekūnas 2019-01-15 18:21
Man taip buvo paauglystėj Bėgau iki upelio galvą "užmerkt", nes jau taip tvinksėjo smilkiniai ant vasaros saulės. Begrįžtant nuo upelio vėl tas pats... Tai variau namo, prisileidau vandens į kriauklę ir aušinau Realiai tai nemanau, kad čia tiesiog "užfilmini". Turbūt tie simptomai visiškai tikri, tik va jau skausmas būna perdėtas
Taspac 2019-03-02 11:06
Neužmirškit, kad iš dylerių grynos žolės negausi. Bus primaišyta sintetikos. Jei žolę, tai tik savo auginta ar vaistinę.
Interasantas 2019-03-02 11:22
Visiškai pritariu, jei asmeniškai nepažįsti sodininko, tikros negausi. Pusę jaunystės karts nuo karto tai nuo vieno miesčiono, tai nuo kito būrelio susiėjimo užragauji "ryto suktinio" ir vis kitaip reaguoji, neretai nemalonūs, minėti pojūčiai, o tvirtina esant švariausia, bet kai pabandžiau Draugo suktinį, kuris augina savo rekriaciniu tikslu++ buvo kažkas, ko laukiau lengviems, proginiams vakarams visą bandymų gyvenimą. Vėliau ir parodė, kas kur kaip, tai abejonių nebeliko.