Neįtikėtina, kokiomis savybėmis pasižymi skruzdėlių kolonijos: tai gali atskleisti, kaip iš tikro veikia žmogaus atmintis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

radioaktyvas 2019-01-19 22:52
1. Airių mokslininkas ištyrė, kad sraigės turi atmintį išsaugodama info savo primityvioje nervinėje sistemoje atsakydama ar ne į dirgiklius, bet aišku jis užsiiminėja tolimesniais tyrimais, kad netrūktu įrodymų ar praplautu bapkiu. 2. Kinijos mokslininkas tyrinėjo smegenų ląstelių lankstumą gaunant informaciją ir rnr baltymų kitimo mechanizmus ląstelėje ir po to didėjancią riziką susirgti alschaimeriu. 3. Izraelio mokslininkai sukūrė pirmą pasaulyje dnr informacijos saugojimo įrenginį t.y. baltyminis informacijos saugojimo įrenginys. Išvada: Nors iki galo tingėjau skaityti, bet pakomentuosiu. Skruzdelės tik naudojasi intranetu ir nedaugiau, o duombazės vis tiek jos pačios taigi tai daugiau tinka tirti visuomenės struktūrą. Atsižvelgus į pačios visuomenės struktūra tai galima pastebėti internetą ir torentus, o info saugojimo vieta mūsiškiai kompai ir kažin kuo susiję rnr pokyčiai smegenų ląstelėje mokymosi metu? Ir kodėl mes taip ilgai mokinamės? Gal mes mokinamės taip ilgai, kad smegenyse reikia skaidyti informaciją ląstelėms t.y. torrent ir jose daryti rnr modifikacijas kaip ir įrašinėjant info į izraeliečių sukurtą dnr baltyminį kietąjį diską, nes baltyminiai procesai nėra greiti. O ištirta visuma ir elgiasi kaip visuma tai vienokiu ar kitokiu būdu gauta informacija iš duombazių internertu siekiant komandiniu būdu pasiekti užsibrėžto tikslo įrašytų į nervines ląsteles. Taigi kai skruzdėlės atlieka veiksmą reiktų klausti kur tas instinktas įrašytas, o ne kodėl jos tai atlieka, nes intiką turi daug žemės padarų. Taigi panašiau, kad smegenys veikia torrento pagalba ląstelėse įrašydama info rnr pagalba ir retransliuodama ją į smegenų skiltis atsakingas už tam tikras funkcijas. Kur ir kaip retransliuoti yra atsakingas ioT kodas t.y. daigtų internetas ten įrašytas algoritmas kur instinktas inkaltas iš gamtos, o kur foldžeris laisvai info gauti. Taip išeina, kad ne visumoje reikia ieškoti atminties, o detalėse. Ai blokčeinas atlieka instinkto fiksavimą t.y. ilgą ir nekintantį.
vanduo4 2019-01-20 16:46
Bobutei skauda sąnarius - vadinasi bus lietaus. Nors realiai skauda dėl susiformavusios žemo slėgio zonos, o tai pritraukia debesis. Juk didesnis tankis slenka į mažesnio tankio zoną. Gravitacija yra mažesnio tankio zona, o kodėl?