Vaistai nuo vėžio pasirodys jau kitais metais - bus pigesni, o liga bus įveikta per kelias savaites

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Pasalietis 2019-02-01 12:52
O ciq absoliuciai visas imanomas rusis ar tik tiesios zarnos kokios pvz?
mindaugas.vaitiekūnas 2019-02-01 18:01
Man irgi kilo toks klausimas, nes buvo minimos pagrindinės vėžio rūšys... Veikiausiai veiks didžiąją dalį vėžio formų. Tik neaišku ar efektyvumas nepradės kristi kaip ir antibiotikų atžvilgiu. Pats vėžys kaip ir nesugebės atsitiktinai mutuoti taip stipriai, bet ta gydymo informacija gali išsisaugoti žmogaus DNR ir su nauja žmogaus karta vėžys jau gali būti gerokai pranašesnis. O gal ir nieko nebus - laikas parodys Baisiausia tai, kad ir taip "globalinė problema, plyšta Žemės atmosfera", tai dar gyvenimus prasitęs tie, kurie jau buvo pakeliui iš čia
AAA000 2019-02-01 18:45
tik verkt nepradek tie kur prasites -isspres prie to pacio ir atmosferos probema - nes patiems juk reikes gyvent prasitesus... o vat tersia butent pagrinde tie, kur nerupi prasitest. vartojimo bezdziones visokios.
ramūnas.atkočius 2019-02-01 18:59
O marse apsigyvensime dar po metų.
Talkatif 2019-02-01 21:19
Fake news. Soc tinkluose jau juokiasi iš LT žiniasklaidos prarijusios šį feiką.
mindaugas.vaitiekūnas 2019-02-01 23:11
Tik neperdėk! Gyvenimą prasitęs (prasitestų) tie, kuriems kaina bus prieinama. Kaip pavyzdį paimk tuos pačius antibiotikus: staiga visokios mirtinos infekcijos tapo "saldainiukais". Gyvenimo trukmė dėl moderniosios medicinos pailgėjo 40-60%! Keliems tūkstančiams iš tų milijardų tikrai rūpi Žemės likimas? O kažkokios fantazijos apie kitų planetų kolonizavimą skamba maždaug taip: sudaužysiu savo naują mersedesą, tam kad persėsčiau į žigulį!
Gediminas Jurgaitis 2019-02-02 07:18
Jei skamba per gerai, dažniausiai ir yra per gerai.
Baisuols 2019-02-02 14:42
Fake news?
itsunoshiyuga 2019-02-02 15:45
o buvo kas galejo tokio nuostabaus vaisto sukurimu patiketi. pro visus galus sau butume apie tai isgirde. dieve durna tauta.. toks reitingas straipsnio. cia gal kaip ir "gali atsikratyti bet kokio skausmo. tau tereikia tik dvi minutes per diena..." ir clickbaitas...
immortallt 2019-02-02 18:54
Išgydyti vėžį neįmanoma, nes vėžys tai ne viena liga. Prireiks daug metų ir atradimų, kad tai padaryti, o ne vieno. Šiaip technologijos.lt turėtų būti gėda tokius straipsnius perpublikuoti, ar visgi esate eilinį mainstream šūdą perpublikuojantys ir neliko jokio savigarbos jausmo, svarbu, kad paspaustų?
AAA000 2019-02-02 21:26
klysti. imanoma. vezys yra tiesiog zalingos savaimines mutacijos del visokiu veiksniu. tiesiog reikia sukurt mutaciju prevencini mechanizma - kad laiku pataisytu pagal pirmini sablona. panasiai kaip skiepai, tik siuo atveju reikia remontuot lasteliu dalijimesi kazkoki dnr fragmenta. kad lastelem atsinaujinant priverstinai kopijuotu tik pirmine dar nemutavusia versija. pvz vaikystej uzfiksuoja dnr sablona ir visom kitoms lastelems nurodoma susinaikint, kur nuokrypis bent kelios procento dalys. bet cia aisku tyrinet ir tyrinet dar organizmo lasteliu dalinimosi mechanizmus, kol ismoks valdyt nes dabar yra evoliucine savivalda ir savireguliacija. cia is esmes manau reikia kurt kokias nors visokiu cheminiu junginiu duomenu bazes, ir kazkokias sisteminimo programas kurt - nes ten itariu milijardai kombinaciju tu cheminiu junginiu, kur organizme cirkuliuoja... bet valdymo mechanizmas neturetu but sudetingas. nes net nesudetingi virusai sugeba ta padaryt.
zet 2019-02-02 23:32
kazkaip per mazai straipsnyje apie pacia kontora juos nuopelnus, skamba kaip is rusio istorijos pasakeliu
immortallt 2019-02-03 01:47
Jo, klystu, čia kaip išnaikinti visas nelaimes dėl žmogaus kaltės - išnaikini žmones, lygiai taip pat tik toks būdas išnaikinti visų rūšių vėžį viena priemone yra - išnaikinti žmones, nes vėžinės ląstelės susiformuoja sutrikus skirtingiems genams ir skirtingų audinių vėl skirtingos priežastys yra. Bet kaip visada, kaip veikia rekuperatorius suprasti negali, bet teigti, kad vėžys yra paprastas iš esmės sutrikimas ir yra vienas vaistas - labai greitas, nors šiuolaikinė medicina tai neigia.
vazzy 2019-02-03 10:40
ką? be mutacijų mirtume po antros žiemos nes nepristaikytume prie pakitusių virusų.
HCNOSP 2019-02-03 11:10
vaistai sukelia nepageidaujamas reakcijas. Šalutiniai poveikiai dar tiesiog neatrasti, nes: 1) Per trumpa tyrimo trukmė; 2) Per maža tyrimo dalyvių imtis; 3) Į tyrimą neįtrauktos specialios populiacijos, t.y. besilaukiančios moterys, senyvi žmonės, asmenys su KFN, IFN; 4) Netinkamas klinikinis stebėjimas;
vazzy 2019-02-03 12:48
čia iš Forbes apie šitą Israelio tyrimą: The Israeli company also claims that their therapy will work for all types of cancer. To those involved in cancer research, this is a huge red flag. There are broadly over 200 different types of cancer and within those, multiple other subtypes. For there to be one, universal "cancer cure," that overcomes all of these differences is highly unlikely. If it ever comes to fruition, it is unlikely to come from a company whose website offers merely two crudely made graphs to prove this and whose chief scientist appears to have largely published in the botanical sciences, the last paper being 17 years ago. A search of the chief scientist on PubMed, which indexes all papers involving medical research returns no results.
mindaugas.vaitiekūnas 2019-02-03 13:41
Žiūrėjau interviu su tuo daktaru. Kaip jis pats teigia, jokių tyrimų su žmonėmis dar jie nedarė. Darė tik su žmogaus ląstelėmis. Taip pat su gyvūnais, berods pelėmis, nebepamenu. Visų antra vaistas nėra "iš lentynos". T.y. tam, kad būtų pagamintas vaistas, reikia paimti paciento mėginius ir vaistą pagaminti konkrečiai jam! Niekam kitam jis netiks (arba nebus toks efektyvus). O paklaustas kaip greitai ketina vaistą patiekti į rinką, sakė maždaug 1.5 metų, bet iš principo viskas priklausys nuo finansinių paramų
AAA000 2019-02-03 19:00
as nesiulau atsisakyt mutaciju. as tesiulau salint zalingas. ta prasme is chaotisko organizmo atsinaujinimo proceso pereit prie kontroliuojamo. ta prasme pratempt gyvybes cikla iki ilgesniu rodikliu. pvz 300-500 metu pradziai butu nebloga riba nes dabartine medicina aiskiai issiseme ir naturalia (savaimine) atranka reiktu keist. nes evoliucines atrankos mechanizmai sukure ribas. nematau tiesiog kitu alternatyvu. dabartinis vezio gydimas tiesiog tampa beprasmis...gyvenimo realiai neprideda, prideda tik propagandines kokybes... cia visiskas briedas pagal mane, o ne medicina. cia kosmetologija... arba jei issireikst aiskiau - nefunkcionaliu beveik lavonu kazkoks ne pomirtinis, o PRIESMIRTINIS balzamavimas... va tai is esmes ir veikia musu saunioji-pazangiausioji medicina... ir dar uz tai moket PSD? WTF?
HCNOSP 2019-02-04 13:20
Nemokėk. Pažiūrėsim, ką suoksi, kai susilaužysi šlaunikaulį ar susirgsi pneumonija. Be "šauniosios-pažangiosios" medicinos tokiu atveju turbūt neišgyventum nė 3 dienų.
jordanbn2 2019-02-14 10:47
isiskaicius tyrimas tikrai perspektyvus, gali pasiteisinti