Harvardo profesorius: net jei atleis iš darbo – vis tiek sakysiu, kad „Oumuamua“ buvo ateivių laivas!

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Monochamus 2019-02-12 12:10
Būtų mano valia, tai ir atleisčiau iš darbo, ir tegu eina dirbti pardavėju, bet tik ne mokslinį darbą. Kliedi ne dėl to, kad tvirtina, jog ten ateivių laivas, o dėl to, kad iš daugybės įvairių hipotezių išsirinko sau labiausiai patinkančią ir įskibęs tvirtina "įrodykit, kad ne". Moksle turėtų būti priešingai, tai jis turėtų įrodyti, kad taip, o ne jam. Vien tai, kad neva tai "juda per greitai" toli gražu nėra įrodymas, kad čia ateivių laivas... Žodžiu elgiasi kaip koks delfi komentatorius, bet ne mokslininkas.
Giedriax 2019-02-12 14:31
Fox news tikrai negali pasigirti puikia reputacija, tad yra tikimybė, jog šitas straipsnis ne visiškai atitinka tikrovę. Na o jei šis mokslininkas tikrai laikosi tokios nuomonės - neverta kreipti į jį dėmesio. Jis jau tapo savo srities juokdariu ir bent kiek rimtesni mokslininkai nenorės su juo bendradarbiauti, kad nepakenktų savo reputacijai. Straipsnis iš tos serijos, kad jei esi mokslininkas ir pavartoji žodį "ateiviai", iškart apie tave parašo žurnalistai
Eič 2019-02-12 21:54
Čia reikėtų lrytas.lt kaltinti. Straipsnis paimtas iš ten. O ten pastoviai būna arba neteisingai išverstas straipsnis, arba daug subjektyvumo. Kitaip tariant, jokio profesionalumo. Neginu T.lt, tačiau čia grynas lrytas.lt mėšlas.