„Žolytė“ ar vyno taurė? Atsakymas nieko gero nežada alkoholio pramonei – naujas tyrimas skelbia, kad stebimas „sprogstamas marihuanos pramonės augimas“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MantAss 2019-03-11 12:13
Abu daro tave degeneratu, pakesik mano nuomonę.
mindaugas.vaitiekūnas 2019-03-11 13:07
Kam ją keist jei ji niekam neįdomi?
Pumper 2019-03-11 14:04
O jūs galvojot, kad alko pramonė šiaip sau milijardus propagandai prieš žolę meta kiekvienais metais?
daniel.thrink 2019-03-11 14:34
Žmonės tampa degeneratais dėl jų paties durnumo, žolė ar alkoholis tik excusas, taip lengviau nusikratyt atsakomybės.
qriuqriu 2019-03-11 20:34
to daniel.thrink, ka istorija sako? tampa degeneratais? visalaik tas buvo; M.Valancius tuscioj vietoj atsirado? Anglijoj filmai apie Serloka visad megsta parodyt opijaus rukymo vietas, o rusai Petra 1, isiunte i Europa, stebejos alkoholio vartojimo kiekiais, o kur dekabristai, ankstesniu laiku nekapstau,(nu musu karcemos nelabai tyrinetos, manau ten stebuklu atsirastu), nors dokumentiniai filmai siuolaikiniai, rimtesni istoriskai ,apie prarastas tautas rodo, kad ir tada vartojo ir ta ir ana, man isvis kyla klausimas, kodel mes islikom, kaip zmonija, jei maziausiai 2 tukstancius metu savo DNR gadinom tokiais nuodais? kol kas gaunas, kad siaurieciai labiau linke alkoholiui, pietieciai narkotikams, nes padidintas atsparumas, o kas gausis kai siaurieciai labiau iniks i narkotines medziagas? kurias priima prasciau nei pietieciai?
Paramotoras 2019-03-12 00:12
Siaureje neauga kokos plantacijos o ir alkoholiui siauriecia nelinke bet jautresni. Salygos saltuose krastuose vercia isgyventi o siltuose gyventi patogiai ir maloniai
Ar_as? 2019-03-12 18:01
Vakarieniauju su žmona kartą per dvi savaites pusėtinam restorane ("pasimatymas"): gal gerbiami žolytės mylėtojai man galėtų patarti, kokia žolė geriausiai tiktų prie rare jautienos didkepsnio ir "apneštų" kaip 100 gr. shiraz (daugiau nenoriu ir nereikia, žmona dar jauna ir taip graži)? p.s. mintys po klausimu: a) alkoholis ne tik svaiginimasis, bet ir maisto, skonio kultūros dalis. didelei daliai vartotojų "apsinešimas" yra šalutinis ir dažnai net nepageidaujamas poveikis; b) ar žolė nėra "viskas arba nieko" priemonė?
Monochamus 2019-03-13 11:17
O kiek procentų visos alkoholio pramonės sudaro tokie kaip jūs, kur vakarieniaudami nusiperkate taurę vyno?
Niemand 2019-03-13 12:13
Kažkur tarp 95 ir 99 proc. visų piliečių alkoholio vartojimas yra mažas ir nedaro jokio neigiamo poveikio nei jų sveikatai, nei socialiniam gyvenimui. Kažkur iki 100 g. vyno arba butelio dviejų priklausomai nuo stiprumo alaus per dieną neduoda net pastebimo statistinės rizikos padidėjimo, greičiau net priešingai.
jilted 2019-03-13 14:20
Parūkyk kaseką prieš maistą ir tiesiog tas kepsnys taps 5x skanesnis P.S. žolės rūkymas irgi nėra vien apsvaigimas, bet turi ir kultūrinę dalį, taip pat leidžia žmonėms į kasdieninius įprastus dalykus pažvelgti kitu kampu, skatina kūrybiškumą ir leidžia labiau mėgautis menu. Atrodo tai sunkiai suprantama asmenims, kurie visą gyvenimą pažinojo ir mėgavosi tik alkoholio 'kultūra'.
Niemand 2019-03-13 14:28
Skonio reikalas, nei viena, nei kita kultūra nėra kenksminga. Žmonės patys gali pasirinkti, kas jiems patinka.
sub 2019-03-13 14:40
Ne tik alko, bet ir vaistų.
sub 2019-03-13 14:46
Dėl to, kad žmonės tampa degeneraitais dėl jų paties durnumo - visiškai pritariu. O va kokių atsakomybių bandoma nusikratyt, čia priklauso nuo keikvieno. Ar išgeriu vyno taurę, ar vieną suktinę surūkau - tai nereiškia kad bėgu nuo kažkokių atsakomybių.
mindaugas.vaitiekūnas 2019-03-13 19:49
sub, silpnokai... Porą mėnesių pailsėjau, bet reset'as buvo dar įspūdingesnis Šiaip būtų įdomu išgirst jūsų nuomonę kas yra tas degradas? Mano motina pasakytų, kad tai tas, kuris alų prie laiptinės geria. Nu tai čia visa mano paauglystė tokia buvo - vėliau persikėliau į mašiną (prie tos pačios laiptinės). Kadangi tą dabar darau namuose, tai gal jau nebesiskaitau degradas? Ar mama vis gi perdeda su tuo alum? Akropolyje einu, dvi panos kalbasi apie kelionės įspūdžius (drabužių parduotuvės pardavėjos), viena sako: blemba koksas ten kokybiškas... Tai čia jau ji degradė? Ar degradacija tai atsakomybės vengime? Gal apie tabako pramonę kalba eina? Aną dieną per radiją girdžiu kalbasi "politinė tautos ateitis" (tiksliai negirdėjau kas tokie, gal tie "rinkiminiai", o gal jau esami). Vienas sako: aš tai tų įstatymų nespėju dabar sekti, nežinau ... nu bet alų mėgstu... <<<<<<<<< Va, čia manau degradas Neabejoju, kad kažkas už tokį dar ir balsą atiduos (ar atidavė)
Kirtiklis 2019-03-13 21:49
Tik pamanykit, nelegalus dalykas tapo legalus ir padidėjo jo vartojimas/pramonė. Čia iš kart Nobelio premija reikia skirti už tokias įžvalgas.
Monochamus 2019-03-13 22:17
Klausiau juk ne koks procentas žmonių alkoholikai, o kiek procentų alkoholio pramonės sudaro taurė vyno prie kepsnio Nes straipsnis apie žolės įtaką alkoholio prekybai ir aš sutinku, kad didžioji alkoholinių gėrimų dalis yra perkama ne kaip priedas prie maisto, o svaiginimuisi. Nebūtinai visiškam prisigėrimui, bet, kad ir pora alaus butelių atsipalaidavimui - tai vis tiek jau panaši kategorija, kaip ir žolės.