Didysis skiepų sąmokslas: kas ir kiek iš to pasipelnė? Kur prasidėjo šis sąmokslas?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Hmz 2019-03-29 11:15
Pamiršai paminėti buhalterius.
AAA000 2019-03-29 11:25
buhalteriai valdo
Nosfis 2019-03-29 11:34
Va prašau, tau straipsniai. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12564784, https://watermark.silverchair.com/21-1- ... _MNgdqh6u- Organizmas taip neveikia, antikunai kiekvienam antigenui sukuriami atskirai ir nesvarbu, kad vakcinoje gali būti keli antigenai. Vakcina nėra antbiotikas ir jų veikimas labai skiriasi.
AAA000 2019-03-29 12:21
kazka nesupratai gal. as ne antibiotikus su vakcinom lyginau, o rasiau, kad tas kas atsitiko su antibiotikais, gali atsitikt su vakcinavimo metodu. ir pozymiai jau yra pagal mane, kad tai vyksta. o pagal mane net vezio gydymo efektyvus naujausi budai remiasi butent vakcinavimo veikimo principu. tik siuo atveju sukuriama individuali vakcina ir dar dirbtinai sukuriama modifikuotas kovotojas. nes naturalus jau nebesugeba susidorot... dabar del antikunu, kiek viena ausim girdejau - sitos informacijos saugotojai organizme yra kazkokios retos lasteles, kur ten gamina tuos antikunius ar mechanizma ju gamybos paleidzia (nezinau smulkmenu). ir faktiskai kad ir sukuriamas imunitetas - jis is esmes islieka tik iki tol, kol tu retu lasteliu buna likusiu gyvybingu. jei ten privakcinuosi belenkiek - cia neaisku dar ar tu antikuniu gamyba aplamai bebus vykdoma organizme. vienu zodziu vakcinavimo perteklius manau skiedzia bendra atsparumo kokybe. cia irgi izvelgciau pavoju. butent kaip nutiko su antibiotikais. apie ta turejau minty. man tavo kazkokio formalaus patikinimo - kad "tikek" - neuztenka plius net pats patikinimas niekuo neargumentuotas, nes panasu ir pats issamesnes informacijos jokios neturi... -------- sitas straipsnis: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12564784 cia aprasoma buhalteriams nauda. senai zinoma ir niekine info. ----------- antra nuoroda neveikia: meta tipo: Your session has timed out. Please go back to the article page and click the PDF link again. trim narsyklem isbandziau...
punktyras 2019-03-29 12:47
Kuo pagrįstas įsitikinimas, kad vakcinoms gresia antibiotikų likimas? Tik tuo, kad, pagal jus, tai vyksta? Naujausi efektyvūs vėžio gydymo būdai remiasi genetiniu redagavimu. Vakcinuojama nuo virusų, kurie sukelia vėžinius susirgimus. Nuo kelių patogenų antikūnai susidaro žmogaus organizme natūraliai ir kokią dalį užima susidarę dėl skiepų? Ar negresia buferio perpildymu antikūnai, susidarę, kai ligomis, nuo kurių yra skiepijama, persergama?
punktyras 2019-03-29 13:17
Jie nenori įvesti diktatūros, o nori paskiepyti žmones, kuriems neužtenka žinių/proto/supratimo/etc. pasirūpinti tuo patiems ir taip užtikrinti visuomenės – ir tų pačių nenorinčių skiepytis jos narių – sveikatą.
Nosfis 2019-03-29 13:33
T ląstelės yra atsakingos už imunitetą ir jos tikrai ne kažkokios retos (70% visų limfocitų). Vakcinos nuo vėžio kuriamos, nes T ląstelės yra atsakingos ir už vėžinių ląstelių naikinimą. Tavo manymas, kad vakcinavimas "skiedžia" imunitetą yra trauktas iš subinės. Prašau pateikti straipsnius, kur vakcinavimas daro tokią žalą - nes aš negaliu paneiginėti visų prasimanymų. Jeigu tu kažką teigi, tai prašau pateikti įrodymą. Su antibiotikais - tai žmonės nemoka jais naudotis. Dažniausiai antbiotikus žmonės nustoja gerti, tik kai pamato, kad dingo simptomai, bet neprageria viso kurso. Kai dingsta simtomai, organizme vistiek dar yra ligos sukelėjų, likusių pačių atspariausių. Tada jos vėl gali atsidauginti ir tada jau tas pats antibiotikas tampa nebeveiksnus ir ne tik tam žmogui, bet ir kitiems kuriuos jis užkrės. Taip yra prarandamas antibiotikų veiksnumas. Su vakcinomis, tai pats organizmas kovoja su liga, ne vakcina, to dėl tokios pačios pasaekmės negali būti. O dėl tavo išsigalvoto "praskiedimo" tai pateik įrodymus. Dėl antro linko sorry - aš iš univero interneto žiūriu, tai nematau kuriuos visiems atidaro, kuriuos nevisiems.
sub 2019-03-29 15:21
Įdomu, po kuriuo iš šių anktivakcinacinių žmonių slapyvardžių slepiasi Kiguolis. Išlysk bailį tu, aityšnikę iš "tipo grupės". Juokingiausia kai tokie žmonės, kaip Kiguolis, niekuo visiškai nesusiję su mokslu, išskyrus IT, taip atkakliai priešinasi vakcinoms. Ir kaip tuo kvailiu patiki žmonės?
AAA000 2019-03-29 16:50
tu cia kalbi apie T-helperius, kur aktyvuoja limfocitus i reikiama taikini. bet cia funkcines lasteles. ju ten dafiga tipu ir kiek suprantu - imunine reakcija stiprumu ir greitumu buna butent pagal ju kieki. bet ten yra dar pirmesnio lygio atminties lasteles - kur saugo butent informacija ka reikia aktyvuot ar ten kokius T-helperius daugint. nezinau kaip vadinasi - aprasyme vadino tiesiog atminties lastelem, kur butent atpazista uzkretimo tipa. ir ju yra labai nedaug. as gi blin ne specialistas - paskaiciau kazkur ir uztrigo info o tu cia kazka skiedi isvis ne i tema. rasai atseit apie imuniteto susidaryma - bet aiskini ne apie susidaryma, o apie imunitetini atsaka. pacia reakcija atpasakoji pagal kazkokias sablonines vadovelines instrukcijas... isivaizduok kad yra mazdaug tokia informacine grandine apie skiepus: yra skiepu iracionalus priesininkai - kur nepriima informacijos del bukumo. paskui yra skiepu vartotojai, kuriem pofig informacija - svarbu nauda. yra skiepu aktyvistai, kur platina pezalus - pagrinde propaganda skiepu priesininkiams ir kazkiek info pasyviesiems. ir yra skiepu kurejai, kur jau plaukioja kazkokiam realiam informacijos zinojime ir formuoja skiepu politika. as klausima keliu srityje tarp skiepu kureju politikos ir skiepu aktyvistu propagandos. nesutapimu klausimus. informacinio trukumo tarpinej grandy. o tu atsakineji lygyje tarp skiepu propagandos ir skiepu priesininku. tu kazko cia nesupranti, ka as bandau parasyt ar tiesiog bukas?
Nosfis 2019-03-29 17:09
Nu atleisk tau paskaitos per forumą pravesti negaliu. T helperiai tai veinas iš tipų T ląstelių, kitas tipas būtų T memory. Jų organizmas gali pasigaminti tiek kiek reikia. Va prašau tau visas mechanizmas https://vaxopedia.files.wordpress.com/2 ... accine.jpg O kažką kažkur kažkada skaičiau, man netinka kaip argumentas. Taip pat aš negaliu atspėti kokias tu ten ląsteles turėjai omeny, ką jos daro, kokia problema tu su jomis matai ir kokio tu atsakymo iš manęs nori. O jeigu, nespecialistas, tai kam ginčijiesi ? Man pagrinde užkliuvo tavo pasakymas, kad kompleksinės vakcinos yra blogos, aš to ir klausiu - kur įrodymai. Kodėl pas tave toks požiūris ? Jeigu tu jo nei išreikšti normaliai gali, nei paaiškinti kodėl, toks požiūris, tai kaip aš galiu suprasti apie ką tu ?
AAA000 2019-03-29 17:38
va jau kazkas i tema ziurint i tavo pateikta schema manau ten kaba ejo arba apie B memory arba apie T memory. greiciau apie B memory. ir kazka tipo ten buvo aiskinta - kad jei praeina ilgas laiko tarpas - jos principe isnyksta ir imuninis atsakas nevyksta arba netinkamai vyksta... ir ten buvo butent uzakcentuota lasteliu retumas. as kaip suprantu imunine reakcija gali but tiesiog paveluota - nes neivyksta kol neatpazista. arba ivyksta per daug agresyviai butent del tikslaus neatpazinimo. kazkas tokio. ir as cia manau, kad tos kompleksines vakcinos butent per daug supaprastinamos ir per daug suuniversalinamos. man cia jau per gilu diskutuot - ta as pripazistu - bet man cia aiskus nesutapimai su skiepu propaganda ir ne viskas ten idealu kaip piesiama as tiesiog noreciau zinot pilna aktualia info. nes jei yra sukurtas produktas - yra ta info jau seniausiai.
Nosfis 2019-03-30 10:00
Žmoguje T memory ląstelės yra atsakingos už ilgalaikį imunitetą, B memory ląstelės yra skirtos sustiprinti imunitetinį atsaką. Jeigu nėra imuniteto, tada B ir T ląstelės yra aktyvuojamos vienu metu. Jei yra imunitetas, tada T memory ląstelės aktyvuoja B ląsteles, gaunasi greitesnis atsakas ir organizmas iš karto gali gaminti antikūnus. Netikslus atpažinimas yra vadinamas alergija , dėl to kai kurie žmonės iš tiesų negali būti skiepijami, bet čia yra genetiniai defektai, ne vakcinų kaltė. T memory ląstelių žmogaus organizmas aišku nelaiko didelio kiekio ir laikui bėgant, jeigu žmogus negauna to paties antigeno, jų kiekis organizme sumažėja, taupant resursus - todėl dažnai yra skiepijama po kelis kartus ( čia jau priklauso kokia liga, koks skiepas ir pan). Kelis kartus skiepijant organizmas, galvoja, kad rizika yra didesnė ir palaiko didesnį kiekį tų T memory ląstelių. Bet tai nereiškia, kad organizmui tai kenkia, ar užima kažkokį ląstelių kiekį, organizmas jų pasigamina pagal poreikį - juk tos ląstelės pastoviai žūsta kovojant su ligomis, nuo senumo ir pan, orgazmas, jas pastoviai gamina. Taip pat reikėtų paminėti, kad yra trumpalaikės "vakcinos" vadinamos serumais - kai yra tiesiog suleidžiami antikūnai (IgM, IgD, IgG, IgE ir IgA, priklausomai kokių reikia), šitų antikūnų gyvavimo trukmė yra maža ir jos nėra atgaminamos, bei įsimenamos
AAA000 2019-03-30 15:15
as kalbu apie vakcinavima, o ne apie serumus. ta prasme nera jokio tikslo vakcinuot nuo tokiu ligu kaip gripas, nes perkrauni imunine sistema bereikalingai. nuo rimtesniu ligu - kur tikrai mirtinos daugumai populiacijos reikia palikt, kol dar pats imuninis principas veikia. ir kokie dar genetiniai defektai? kiekvienas genetiskai individualus. ir cia yra pliusas tokia ivairove - nes galbut paplis kokia nors naudinga mutacija. sita sriti reiktu vystyt, dirbtinai diegt naudingas genetines mutacijas. o ne vakcinuot. vakcinavimas kaip sistema yra tik evoliucijos laikinas sustabdymas. cia joks ne laimejimas. cia kaip patine situacija. laimejimas butu jei genetiskai atsparus palikuonys sekancioje kartoje butu. ir jokio vakcinavimo aplamai nuo kzkokios ligos nebereiktu. o dabar toliau veisiam neatsparia visuomene ir ja darom dar labiau priklausoma nuo vakcinu. tavo aiskinimas kad ismirs tik genetiskai netinkantys vakcinai - tai cia yra minusas zmonijai. kaip koks rasinis gryninimas. vienakart tai baigsis masiniu zmonijos ismirimu panasiai kaip su bananu veislem nutiko tu samoningai nori but vakcinuotu bananu? juk cia tik rizika kaupiasi ir tiek. nemoku gal normaliai paaiskint - jei nesupranti, ka noriu akcentuot
Nosfis 2019-03-30 16:24
Nu čianais jau kita tema, labiau etinė, tai paliksiu kitai dienai
AAA000 2019-03-30 17:09
nieko tu ten neirodei, kad nesamone tik teigi ir tiek. del raupu tai sutinku - faktiskai pats sukelejas isnyko. cia tikrai metodo pergale ir galima tuo pasidziaugt. bet visi kiti sukelejai ir toliau egzistuoja, ir tiesiog pato situacija. tu kaip strutis - nenori pripazint fakto vieto to, kad butu kuriamas kitas budas - issidirbinejama is vakcinos buhalteriai pradejo vadovaut gydymo metodo optimizavimui cia tu laikai vakcinavimo pazanga? ar kaip tave suprast? pagal mane cia regresas. kazkokia antraeile nauda nebent tik is paciu duomenu rinkimo ir tolesnio gilinimosi i pati metoda. o tuo tarpo resursai svaistosi ir kiti perspektyvus budai ar tyrimai nepakankamai finansuojami. gyvunu yra visokiausiu ir gamtoje pilna visokiausiu apsaugos mechanizmu - juos geriau tyrinet ir bandyt pritaikyt gydymui. turet nauju gydymo irankiu ir priemoniu. o ne nuvarinet iki visisko efektyvumo numirimo ta pati metoda. kur ten isvis viduramziais atrado pastabumo budu... apie etines dilemas tai geriau isvis nepradek... nes cia religiniu ufonautu veiklos zona.
Nosfis 2019-03-30 17:59
Ką tu čia suki . Pirma aš paaiškinau, kad už ilgalaiki imunitetą atsakingos T memory ląstelės ir jų organizmas gali prisigaminti kiek reikia. Neiginio įrodyti aš negaliu. Daug ligų būtų išnaikintos (nes nebūtų galimybės joms daugintis), jeigu žmonės skiepytusį, dabar kaip tymų - ilga laiką nebuvo didelių protrukių, bet žmonės pradėjo nesiskiepyti ir bam epidemijos tūkstančiais. Neleidžiam vakcinoms atlikti savo darbo. Dabar iš kur tu parovei, kad nekuriami kiti metodai ? Kalba net ne aie tai ėjo, kažkaip greitai temą pakeitei. Pagrindinė esmė buvo, kad tu teigei, jog kompleksinės vakcinos yra blogai. Dabar jau nebėra kuriami kiti metodai, ir buhalteriai (vėl) kalti ?? Visu pirma grantus išduoda ne buhalteriai, tai čia jie ne prieko. Kiti gydymo metodai yra pastoviai kuriami. Ar tu nori pasakyti, kad kol dabar kuriami kiti metodai, reikėtų nustoti naudoti vakcinas, bei nustoti jas vystyti ?. Ir aš pilnai už, kad kurti kitus efektyvesniu būdus, bet kol jų neturime, vakcinos yra kol kas geriausia alternatyva tam kam turime.
VikceII 2019-03-30 23:33
https://www.youtube.com/watch?v=y0opgc1 ... 9l7DpR0Wvi