Kartu su Australijos kariuomenės vadu parengta labai liūdna prognozė: jau artimiausiais dešimtmečiais gali žlugti žmonių civilizacija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2019-06-10 13:28
bet jei visgi žlugs mūsų civilizacija černobilis ir šiaip panaudoto kuro saugyklos negaus naujų gaubtų atėjus laikui ir tai gali būti vienas liūdnesnių žlugimų planetos gyvybei.
Monochamus 2019-06-10 14:41
Gyvybė dėl kažkokių saugyklų tikrai nežlugs, suapvalinus net nepajaus.
Kyborg 2019-06-10 19:12
Černobylio zonoje tiek augalija, tiek gyvūnija suklestėjo. Ir suklestėjo todėl, kad žmogus į gamtą nesikiša. Šiaip rekomenduoju nuvažiuot į Pripetę ir savo akimis pamatyt ką gali gamta per 30 metų padaryt, kai žmogus nesikiša. Nuoraukos to neperteikia.
Giedranatas 2019-06-10 20:12
Vaisingumo mažėjimui tai labai gera žinia, nes orams maišantis ir temperatūrai kylant vyrų vaisingumas smunka, aktyvumas silpsta, o jei medicina išrastų laikinai "nepagydomas" nevaisingumą sukeliančių vaikiškų ligų formas, tai nebebūtų kam tą klimatą šildyti. Perskaičiau ir pagalvojau, kaip viskas gamtoje suderinta, spando nežinodami kad žirklės, tai apipjaustymas automatiškai, kokia valdžia bebūtų. Tiesiog leisti priešams veikti, vieniems pabėgti, kitiems raketas valdyti, tretiems psichoinfekcijas kelti, tai išliks tik patys tvirčiausi, nesugundomi akmenys. Kam isterikuoti, viskas tvarkoje, visi vykdo savus savižudybės planus, todėl nevalia nurodinėti kaip kitiems išnykti.
daynewss 2019-06-11 13:11
Kažkas perkaito saulėje...
HardAxe 2019-06-11 16:23
Dabar ten situacija gera (kiek tai įmanoma), pilnai tuo tikiu. Černobilis šiuo metu uždengtas betono gaubtu, kuris stabdo tolimesnį radiacijos nutekėjimą lauk. Deja radiacijos ten užteks daug ilgesniam laikui nei laikys gaubtas. Spėju ta pati situacija bent keliuose panaudoto kuro saugyklose. O žlugus civilizacijai sulaukėjusios gaujos tikrai nebandys užkasti reaktoriaus smėliu.