Kaip reikėtų plauti vaisius ir daržoves? Ar yra vaisių ir daržovių, kuriuos plauti svarbiau negu kitus?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2019-06-18 10:35
Taip taip žinoma valgykite sterilų maistą, plaukite rankas po 15 kartų per dieną ir į dušą eikite po minimum 3 kartus dienioj. Tai ganatuotas būdas išlepinti savo imuninę sistemą ir rimtai susirgti nuo pirmos piktesnės bacilos.
punktyras 2019-06-18 13:38
Kur parašyta, kad maistas turi būti sterilus? Rankas prieš valgį plauti – elementari higiena, o jei valgoma 15 kartų per dieną, rankų plovimas – mažiausia bėda. O iš kur dar toks dušo nemėgimas? Per karščius duše atsivėsinti – ne muiluotis šampūnuotis, o tiesiog nusiprausti, atsigaivinti – galima ir 3 kartus ir 5. Kol daržovės ir vaisiai auginami žemėje, juos plauti prieš valgant būtina.
bahuriux 2019-06-18 18:22
Turiu pvz, kai toks švaruolis kaip aprašiau vos neužsilenkė nuo bacilos kuri paprastai neturi jokio poveikio kitiems žmonėms. Į dušą maudytis su šampūnais ir muilu mėgėjas buvo bent du kartus dienoj, o savaitgaliais po 3-4. Neskaitau dušo kai apsipili galvą vėsiu vandeniu. Net t.lt pilna buvo straipsniu su rekomendacijom maudytis kas antrą dieną ir vengti sterilių gyvenimo sąlygų. Ir tikrai nemanau, kad reikia daržoves plauti su soda.