Vakcina nuo vėžio jau pakeliui? Perprogramuotos ir sustiprintos imuninės ląstelės puola ir kietus auglius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2019-07-27 11:22
idomu proceduros kokia kaina? neturetu but labai brangu jei masiskai su pelem bando ir jei ten kiekvienai pelei individualiai perprogramina.
vardasas 2019-07-27 16:57
eksperimentu kaina kogero yra didziule. Turiu ideju, bet reikia eksperimentuoti, o tai kainuoja perdaug man, nors atrodo galutinio produkto kaina turetu buti juokingai zema. Kad tik tureciau galimybe eksperimentuoti pigiai, bet to nebus, todel produkto kaina issoktu iki debesu.
AAA000 2019-07-27 21:26
taigi isidarbink tada pagal ekspermentu profili ir naudokis darbo baze ir resursais tu ne taip skaiciuoji galutinio produkto kaina. jei bus individualus parinkimas - tai cia bus paslaugos suteikimo kaina. ir pardavinesi sugebejima. kaip pvz dantistai dantis taiso. is esmes ir belenkoks saltkalvis su drele ir graztais is senuku gali juos taisyt - nieko sudetingo ir brangaus ten ner
HardAxe 2019-07-29 11:34
tik truputį bendro suvokimo (nes nevisada problema - kariesas), oru varomas aukštų sūkių aušinamas drėmelis deimantiniais antgaliais (man su senoviniu grąžtu kaip tu sakai (aišku odontologiniu) vaikystėj kai pataisė dantį, tai iki šiandien paniškai bijau danties gręžimo. Na dar padorios blombos, juk nenorėtum, kad jos laikytų <5metus. Kiekvienas perblombavimas žaloja dantį. Kaip ir nieko ypatingo, bet susirinkęs chaltūrinę įrangą kiek tikiesi uždirbti iš kliento? 10e/dantį? Jei susimokėsi bent dalį mokesčių... kaži ar bus taip labai pigiau.