Žemės pereikvojimo diena per pastaruosius du dešimtmečius paankstėjo dviem mėnesiais: visus šių metų gamtos išteklius jau sunaudojome

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2019-07-30 14:36
BS. Didėjantis CO2 kiekis atmosferoje ir yra traša augalams, nuo jo tik daugės biomasės savaime, o jei dar apsodinti miškais nenaudojamus plotus kurių kaip tik yra pakankamai, kad sugertu visą mūsų perteklinį CO2. Va būtent tokios organizacijos kaip green peace ir šita ir yra didžiausi resursų eikvotojai be jokios prasmės ir dykaduoniai. Nuoruodos apie tai kad reikia naikinti tuos skamerius ir laisvus plotus miškams sodinti bus vėliau. Beja nestės tinkalas stūmes marketingą kad tipo jų degalai išmeta 20proc mažiau CO2 labai sufeilino, nes buvo kertami miškai ir tie biopriedai buvo gaminami iš palmių. Ir visa tai vyko principu, kad gerais norais kelias į pragarą grystas. Žinoma ne be ES eurožaliudebilu pagalbos.
punktyras 2019-07-30 15:21
JEI atsodintume, JEI sustabdytume eroziją, JEI išskiriamą CO₂ sugertų ta biomasė, o ne rūgštėjantys vandenynai, JEI tas CO₂ būtų paimamas iš apytakos, o ne milijonus metų buvęs palaidotas, JEI nebūtų teršiama, TADA pereikvojimo diena būtų vėlesnė, ar minima kas antrus metus. O KOL KAS – 1,75.
vanduo4 2019-07-30 16:33
- Kažkadais buvo prognozuojančių, jog dėl spartaus žmonių skaičiaus augimo, laukia badas. Deja jie neįvertino žmonių gebėjimo išvystyti našesnę žemdirbystę ir t.t.; - Dabar vyksta prognozės, kada pasibaigs resursai ir mus užsmaugs tarša. Aišku to rezultatai jau matomi, bet bent jau lokaliai vykdomi ir taršos mažinimo darbai; - Tad blogiausiu atveju: a) dalis žmonijos išmoks pasigaminti vandenį; b) daržovės jau seniai auginamos dirbtinai, jau nekalbant apie sintetinės mėsos auginimą, tad ir dirvožemio pilnai užteks; c) oras - kolkas simboliškai statomi CO2 surinkimo įrenginiai, bet laikui bėgant tai netgi gali tapti atskira pramonės šaka, nes anglies pluošto produktai keičia netgi metalo produkciją bei elektroniką (grafenas); O meilė gamtai virsta miškų atsodinimu. Niekas nevyksta laisva valia, nes : tarša yra blogai, tačiau nereikia kelti panikos, o tiesiog pradėti tvarkytis nuo savęs. Tiesiog nerūkyk jeigu tau tai nesveika - gyvensi ilgiau.
Skandalas 2019-07-31 02:00
Netikiu kad ištėkliai sneka, manau kiek išpūstas burbulas.
punktyras 2019-07-31 10:31
Matote, tai nėra tikėjimo reikalas – fizikos dėsniai turi bjaurią savybę galioti, nepriklausomai nuo tikėjimo jais ar to, ką apie juos manote.