Prasideda masiniai draudimai? Elektronines cigaretes uždraudžia ir Indija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

pozitronas 2019-09-20 11:07
Aš tik niekaip nesuprantu ka reiškia posakis aromatizuotos el. Cigaretes, nes as perku atskirai skysta nikotina, glicerina, tam tikra skoni ir viska susimaišau tada pilu į el. Cigarete tai kuri čia vieta aromatizuota el. Cigarete?
bahuriux 2019-09-20 19:02
Šita vieta turbūt ir skaitosi aromatizuota. Bet draudimai yra dėl to, kad elektroninės cigaretės yra konkurencija valstybės monopoliui (akcizai nesurenkami). Ir apskritai kam jums to Š reikia, ar ne geriau apsieiti be visų tų brudų, cigarečių, elektroninių cigarečių, cigarų, pypkių, kaljanų ir tt.?
DarkNRG 2019-09-20 19:24
O kam tu junk maista su saldumynais valgai? Arba alkoholi naudoji?
Atk 2019-09-20 21:30
"//JAV prezidento Donaldo Trumpo administracija praeitą savaitę paskelbė uždrausianti aromatizuotas elektronines cigaretes." Nors kai ką gero padrė.
bahuriux 2019-09-21 17:52
Maistą valgom, kad nenumirti, tai absoliučiai būtina priešingai nei rūkalai, o saldumynai yra angliavandeniai, o angliavandeniai sudaro didesnę dalį visų gaunamų kalorijų berods 1/2, ar 3/4 čia normaliom sąlygom. Alkoholį naudoju kartais ir nedideliais kiekiais, kaip antidepresantą nuotaikai pagerinti nuovargiui sumažinti, beto įrodyta, kad mažos alkoholio dozės organizmą veikia teigiamai, gerina kognityvinius gebėjimus ir mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką. Tai nors taip prisidedu prie valstybės biudžeto, per alkoholio akcizą ir pvm (jau neminint, kad nuo mano atlyginimo eina daugiau nei pusė pinigų tiesiogiai į biudžetą ir dar dalis per parduotuvių pelno mokesčius), jei rūkyčiau tai išvis būčiau aukso vertės mokesčių mokėtojas valstybei.
Berserkas 2019-09-21 22:20
Problema tame, kad cigarečių kokybė kontroliuojama. Nors ir duoda š, bet per savaitę nepaimsi ir nesusirgsi nežinomom ligom. Kuomet tuose el. cigaretėse naudoja nežinoma chemija, ypač jaunimas, mat normaliu negali nusipirkti tai tenka naudoti kažkieno dirbinių.
qrad 2019-09-21 23:43
Tai problema tik dar labiau išaugs, kai visiškai uždraus el. cigarečių skysčius. Pirks ir tie patys suaugę garintojai neaiškius skysčius. Oficialiuose vape shopuose parduoda kokybiškus skysčius. Kam žlugdyti legalų verslą?