NSO entuziastai šturmavo „51 zoną“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2019-09-24 10:12
O tai imti ir šturmuoti bazę dronais? Kareivių atveju tiesiog reikėjo pranešti, kad visi ateivių palaikai ir su jais susiję dokumentai perkelti į slaptą bazę aliaskoje
Benediktas 2019-09-24 12:47
Cia panasiai, kaip su plokscia zeme. Tik cia rimtai, jei bent viena nusaus, tai kils didelis aziotazas, atseit saugojo nuo ateiviu. Tai kur amerikonam slaptus projektus vykdyti, kuriu nematytu kinai ir rusai?
DarkNRG 2019-09-25 00:16
Feisbukiniai ufojobai gris namo su persautom subinem.
Kyborg 2019-09-29 15:14
Nei vienas dronas iki bazės kelių kilometrų atstumu nepriskris. Esu įsitikinės, kad nerasi nei vieno video kur su dronu kažkas būtų praskridės pro šią bazę. O žinant koks dronų populiarumas ir ažiotažas dėl šios bazės tikrai ne vienas buvo bandęs tą daryt. Ir dronų numušinėt nereikia, tam naudojamos elektroninės kovos priemonės kurios yra daug efektyvesnės nei bandymai fiziškai numušt dronus. Tiesa, elektronines kovos priemones taikos metu apgyvendintose vietovėse yra gan keblu naudot, priklausomai nuo blokuojamų dažnių be jokio ryšio gali likt didelės teritorijos, todėl yra kuriamos ir fizinės dronų naikinimo priemonės.