Mokslininkai surado prieš 250 mln. metų dingusius raumenis - juos turi visi, bet praranda dar negimę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Staska 2019-10-03 15:47
Kažin kodėl Dievas taip įdomiai padarė, kad žmogaus embrionas vystosi su roplių raumenimis, kurie jam paskui išnyksta, ot šposininkas ?
AAA000 2019-10-03 20:10
o prie ko cia isvis sita nesamone "dievas padare" skirta isimtinai durniams? straipsnis juk apie evoliucija. --------- isvados gana siaurakaktiskos. manau tinkamai pareguliavus genetika - galimetu atsiaugint ka tik nori, isskyrus gal tik sakykim prarastus prisiminimus del sunykusiu smegenu. ataugintos smegenys butu "svarios" o cia tik uzfiksavo procesa, kaip genetiska programa veikia etapas po etapo intensyvaus augimo stadijoje. jei kazkaip suaktyvint toki procesa - pvz prarasta ranka atsiaugintum kokiu 2-5 metu begyje. o pirsta galbut ir 1-2 metu begyje. nes tai realiai egzistuoja gamtoje. tereikia tik ismokt technologiskai atkurt.
daynewss 2019-10-04 00:03
Staska skėlė ironijos porcija, o tu užkibai... O dėl atauginimų, tai mano manymujau kas nors išbandęs ir turi. Jau seniai mačiau laidą, kurioje mokslininkai kalbėjo apie mūsų dnr atmintį. Pvz., kodėl odoje esantis randas lieka randu, o ne dingsta kartu su visomis senomis odos ląstelėmis? Kaip ir kepenyse surandėjusios ląstelės. Jau seniai ieškoma mechanizmų, kaip tą atmintį išjungti ir pakeisti genetinį kodą taip, kad regeneracija vyktų pilnai, pvz. praradus galūnę.