Jie paslapčia stebi mus iš kosmoso jau milijonus metų? Įdomi fiziko hipotezė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Lukasfragas 2019-10-07 16:24
Aš tikiu mintimi, kad ateiviai > žmonės, tai tarsi žmonės > aborinėgai.. palyginimu... Ateina laikas, kada aborinėgas nusprendžia pasivaikščioti po mišką ir atklysta iki kokio didmiesčio, kurio neįmanoma nepastebėti. Lygiai taip pat ir mes, žmonės, kaip tie aborigėnai, nusprendėme eiti pasivaikščioti po kosmosą, dairomės su teleskopais į visas puses, bet kažko.... didmiesčio nesimato... Abejoju ar ateiviai specialiai slepiasi nuo milijonus-miliardus metų atsiliekančios rūšies, taip kaip mes neslepiame NewYork nuo aborinėgo... manau, kad miliardo-metų išsivystymo ateiviai būtų sukūrę tokius "didmiesčius", kokių būtų neįmanoma nepastebėti. Visas puses į kurias bepažėtume (kosmosas) būtų tarsi didmiestis.
AAA000 2019-10-07 18:54
gal tas "didmiestis" pvz pastatytas kokioje tamsiojoje materijoje - kurios mum bezdzioniskas mokslas niekaip neranda - bet ji visur aplink. o pazangi ateiviska gyvybes rusis pvz samones persikelimas i elektronine erdve atsisakant trumpalaikiu evoliucijos padovanotu kunu jei neziuri - tai ir nematai...
HardAxe 2019-10-08 11:08
Puiki nuomuonė, tik kelios silpnos vietos mano nuomuone: * Aborigenai nerado NY, tai NY išsiplėtė iki jų žemių. Jeigu ne kolumbas - aborigenam būtų kiek sunkoka aptikti civilizaciją, o galaktikoj atstumai didesni. Žiūrėjimas teleskopu gali ir nepadėti. * Žmonės ekspansijos laikotarpiu buvo labai karingi ir jų vienintelis tikslas buvo - užsigrobti kuo daugiau. Dabar jau kažkiek suprantam, kad bandant išsaugoti vietines kultūras žmonija tik laimi. Norint kosminės plėtros reikia dar gudrenės civilizacijos nei šiandieninė. Aišku tai priklausys nuo rasės ir jų prioritetų, bet, tikėtina, jie nebus tokie barbarai kaip europiečiai viduramžiais.