Naujas tyrimas sukėlė didelį šurmulį: raudona mėsa nekenkia sveikatai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2019-10-07 10:02
https://www.cancerquest.org/cancer-biol ... ld-animals
Shinigami 2019-10-07 10:16
Šis tyrimas tik patvirtino tai ką seniai žinojau. PSO - tai veganu šutvė. Tam, kad sumažintų mėsos vartojimą jie gali pasakyti, kad mėsos vartojimas padidina tikimybę jog jus pagrobs ateiviai. Todėl vartosiu mėsa kiek norėsiu ir kada norėsiu. O vėžių susirgsiu nuo veganų. O jei rimtai tai yra tūkstančiai veiksnių nuo kurių susergama vėžių ir nuo visų neapsisaugosi. Pav.: VDV išmetami teršalai (ypač kai katalizatoriai išpjauti). Plastikas, dabar pilna aplinkoje plastiko. Langai plastikiniai, automobilio salonas plastikinis, įvairus prietaisai su plastikiniais korpusais ir t.t. ir t.t. Sako kad asbestinis šiferis sukelia vėžį, o kaip žinoti kad plytos nesukelia vėžio? Kad tinkas nesukelia vėžio? Kad dažai kuriais dažomos sienos nesukelia vėžio? O drabužiai nesukelia vėžio? Jie juk dažnai iš sintetinių medžiagų ir dar dažyti. Pastoviai dulką ir taip sukvėpuoji drabužių dažus ir daleles. O kaip su visa buitine chemija (pav. skalbimo milteliai)? O raundapas ir salietra esanti daržovėse nesukelia vėžio? Asfaltas nesukelia vėžio?
iPienius 2019-10-07 11:32
didziausias vezio sukelejas yra gyvenimas
Hm 2019-10-08 12:27
PSO, tiksliau tai buvo bendras Didžiosios Britanijos ir JAV mokslinis darbas. Jie stebėjo 10 000 žmonių įvairiose žemės vietose nuo 1980 iki 2010 metų, jeigu ką, o "paneigimui" pakako kiek - 1 metų? O kiek jie ten stebėjo žmonių 1,2,3...10 ir žinoma, jog "paneigė"... Jei jau tikrai kas nori tai paneigti, tai tada teks pakartoti tą patį eksperimentą, o rezultatų tektų palaukti iki 2049 metų
Shinigami 2019-10-08 14:59
Šitas tyrimas įvertino ir PSO tyrimo informacija ir dar kitų tyrimų informacija. Todėl tyrimas gali būti pradėtas ir vakar, bet jis gali apimti ir 200 metų senumo duomenys. Kada tyrimas pradėtas nėra faktorius, nes duomenų šaltinių yra pilna ir naujų reikia, tik jei jų trūksta. Nes duomenys yra duomenys, o išvados padarytos iš tu duomenų yra subjektyvios. PSO surinko duomenys ir priėmė išvada kad kenkia, kita tyrėjų grupė pasiėmė tuos pačius duomenys ir padarė išvada kad nekenkia. Nors vienas užtruko 20 metų, o kitas tik metus, bet duomenų kiekis lygiai toks pat, o ne vienas du. Bet kai veganas nori įrodyti jog jo religija yra geresnė nei krikščionybė ir reikia nustoti valgyti mėsą, tai jis gali į siena daužyti galvą ir rėkti kad dėl guzų kalta mėsą ir niekas jam neįrodys kad jis daužo galvą į sieną.