„Nežinome, ką daryti. Visas pasaulis nežino, ką daryti su tokia perspektyva“. Už vėžį mirtinesni supermikrobai verčia atsisakyti chemoterapijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2019-10-13 23:41
chemoterapijos pats principas yra nesamone, o ne siuolaikine medicina. kaip saudyt i kokias muses is patranku. nu uzmusa tas vezio lasteles, bet ir puse organizmo kartu... vezi normaliai gydys tik genetiniai budai. nes vezys plinta tokiu paciu budu. taigi reikia taisyt genetika. atstatinet. ar modifikuot. tai labai sudetinga - bet ivaldzius principus tai ir bus pazangi medicina. turetu but pagal mane sakykim kazkokie profilaktiniai priesveziniai genetikos remontavimo seansai. kas keli metai. senstant - dazniau. va tada ir pazabos vezi. daba ismirko pacienta agresyvioj chemijoj ir tikisi kad nemirs procentelius tik skaiciuoja... cia ne gydymo budas, o statistiniai chemijos bandymai su homoziurkemis kazkokie... kur jus cia izvelgiat medicina?
Pompa 2019-10-14 00:00
T taip suda mali, kad baisu. Gal jau gana savo nuostabiom idejom svaistytis i visas puses? Jei toks protingas eik ir modifikuok ta genetika netusciazodziaves. Zmones pastoviai iesko nauju budu gydyt ligom. Kol nerado, naudoja tai ka turi. Tuo tarpu tu vadini vienintele turima iseiti kvailyste. Paziureciau kaip pats elgtumeis ataidures nepavydetinoi situacijoi. Visos sapaliones kaip mat isgaruotu, arba kaip senas diedas knistum gydytojam prota, nenoriai eidamas ta procedura
Zdarovas 2019-10-14 08:54
Vis kokie virusai is niekur asiranda, vis naujos ligos. Cia mus paprastus zmogelius tie kurie auksciau sedi, bando nuo seno vis "guldyt", kuria bakterijas,ligas, kad tik zemelej butu balansas tarp zmoniu, seniai cia viskas aisku.
punktyras 2019-10-14 12:30
Sunku nesutikti – lengviausia valdyti neišsilavinusius, menko protelio tikinčius sąmokslo teorijomis, kad gali iš niekur ligos atsirasti, kad yra visuotinis sąmokslas. Tada nereikia nieko valdyti, nes jie patys save į kampą įspeičia.
daynewss 2019-10-14 14:40
Turbūt neteko girdėti žodžio EVOLIUCIJA? O jei teko, tai turbūt įsivaizduoji, kad tas pritaikoma tik žmonėms? Virusai ir bakterijos neevoliucionuoja? O šiaip tai murziam reiktų dažniau rankas plautis ir nepilti pamazgų į upes, kuriose paskui patys maudosi.
☀️☁️☂️☁️☀️ 2019-10-29 12:40
Prisižaidėm su nesaikingais antibiotikų gėrimais nuo slogytės.