Pasak profesoriaus, mityba nulemia net apie 50 proc. mūsų sveikatos - kokią klaidą žmonės daro su pusryčiais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Klaxon 2019-10-19 13:03
Man 50 metų. Meno skrandis miega iki 11 val. Todėl mano pusryčiai kartais būna per pietus. Alkanas miegoti niekada neinu (esu mėsėdis gyvūnas, o jie miega pavalgę po medžioklės). Rytais užtenka tik kavos ar arbatos. Nepersivalgau. Per 30 metų priaugau 12kg. Visi panašūs straipsniai yra tik "abra kadabra".
AAA000 2019-10-19 15:56
labai geras pvz, kaip elgiasi debilai: o cia dar ir aukstose pareigose... nu tai kokio velnio klausinet? paimtu ir vienakart padarytu rytini mokiniu maitinima. atvyksta i mokykla ir nuvarai visus pusryciu. ir viskas. negi taip sunku? o dabar metai is metu varo ir varo sita propaganda - ryte valgyt sveika - bet nieks nevalgo. ajajai kaip negerai... o nevalgo, nes debilai ELEMENTARIAI nesuorganizuoja rytiniu pusryciu. tik peza ir peza. kad tai sveika. DAUG METU... BET PATYS savo pezalais nesivadovauja. DAUG METU... ------- nu ar ne debilai? ( cia retorinis klausimas ) ------- jei pratest minti - logine kryptim - tai sveiko maitinimosi problema Lietuvoje slypi visai kitur. debilizmo maste Lietuvos svietimo sistemos vadovybeje... tiesiog piktybiskai nesivadovauja sveikatos specialistu rekomendacijomis. DAUG METU... visuotinis debilizmas, paveldetas gal, ar kad "prie ruso" i svietima stodavo tik tie, kur kitur neistodavo - nesuprasi cia dabar...
Pompa 2019-10-19 20:25
Paprasčiausiai stiklinę vandens išgerkit iš ryto, jei nėra apetito. Atsiras kaipmat. Aš pats asmeniškai būnu neproduktyvus iki pat pietų be pusryčių.
sangvinic 2019-12-07 17:23
Nevalgau pusryčių, nes jeicpavalgau - būna silpna ir aunku iki pat pietų